Kαλως Ορισατε!

Η Συντακτική Ομάδα του VideoGamesPlanet σας καλησπερίζει στο blog μας και σας εύχεται καλή διαμονή!

Gaming Matters!

Από εμάς μπορείτε να ενημερώνεστε αναφορικά με το τι διαδραματίζετε στο χώρο του gaming!

Also...TECHNOLOGY!

Εμείς επίσης σας ενημερώνουμε έγκαιρα αναφορικά με το κόσμο της τεχνολογιάς!

SHOWS αναφορικα με το gaming!

Στο VideoGamesPlanet μπορείτε να παρακολουθήσετε και εκπομπές που αφορούν το video gaming,οι οποίες μπορούν να σας φανούν ενδιαφέρουσες.

Eνημέρωση με Reviews!

To blog μας σας ενημερώνει κάθε βδομάδα με διάφορα reviews για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι.

ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΒΗΣΤΟ PS4 ΤΟ DUALSHOCK 4

Σύμφωνα με την Sony το Dualshock 4 θα φορτίζει και με κλειστό το Ps4 οπότε θα σας κάνει την ζωη πιο εύκολη από του Ps3. Επίσης  τα κουμπιά του Ps4 θα ιεναι ψηφιακά εκτός απο το R1,R2. L1, L2.

FREEGAMESTIME:ΤΟ WWE ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΟΣΑΥΡΟΙ!

Μια άλλη και πιο χαλαρή ματιά θα σας προσφέρει κάθε Σάββατο,το VideoGamesPlanet, μέσα από την στήλη "FreeGamesTime".

Aυτή την εβδομάδα σας παρουσιάζουμε το συνδυασμό του Jurassic Park με το γνωστό σε όλους μας WWE.Το βίντεο φυσικά έχει δημιουργηθεί από τον "μεγάλο" Cake.


Δείτε το παρακάτω:


TECH DEMO ΓΙΑ UNREAL ENGINE 4

Νέο video κυκλοφόρησε αναφορικά με το Unreal Engine 4:Infiltrator.

ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ PS4

Μεγάλης χωρητικότητας HDD, headset και μεγαλύτερη λίστα φίλων

O SNAKE ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ METAL GEAR SOLID 5 : THE PHANTOM PAIN

Mετά το ασύστολο trolling που υποστήκαμε όλους αυτόυς τους μήνες από τον μετρ του είδους,Hideo Kojima,ο μεγάλος developer αποκάλυψε επιτέλους αυτό που όλοι ξέραμε ήδη.Το Metal Gear Solid είναι εδώ και αυτήν την φορά πιο εντυπωσιακό από ποτέ.

ΚΑΙ ΣΕ SMARTPHONES ΚΑΙ PC

Έρχεται τον Μάιο.

Οι Microsoft, Nintendo και Sony έχουν ανοίξει ή σκοπεύουν να ανοίξουν "παράρτημα" στα PC και τα smartphones, ώστε όλοι οι κάτοχοι Xbox 360, Wii U και PlayStation 3 αντίστοιχα να μπορούν να έχουν πρόσβαση στο λογαριασμό τους και να κάνουν τις απαραίτητες online αγορές.
Στα πλαίσια αυτά, ο Kiyoshi Mizuki, παραγωγός της εφαρμογής Miiverse της Nintendo, ανακοίνωσε ότι το Wii U Miiverse θα κυκλοφορήσει στα PC και τα Smartphones μέσα στο Μάιο. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει και η έκδοση για το 3DS (κάτι που ορισμένοι το περιμένατε ως πρώτη προτεραιότητα). Το Wii U Miiverse θα αποκτήσει ακόμη μια σειρά από αναβαθμίσεις (για όλα τα format) τους προσεχείς μήνες. Θα μπορείτε για παράδειγμα να μιλήσετε σε άλλους χρήστες ή να τους κάνετε Follow μέσα από τα games, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε την εφαρμογή.
Τα μηνύματα των φίλων σας θα εμφανίζονται μέχρι και σε ορισμένα σημεία στα video games που το επιτρέπουν, όπως για παράδειγμα στο level ενός παιχνιδιού της σειράς Super Mario Bros.

TOTAL WAR:ARENA

Νέο free-to-play με στοιχεία RTS και MOBA.

Η The Creative Assembly, δημιουργός της διάσημης σειράς Strategy Total War, ανακοίνωσε την ανάπτυξη ενός νέου τίτλου με την ονομασία Total War: Arena.
Πρόκειται ουσιαστικά για ένα free-to-play παιχνίδι και spin-off της γνωστής σειράς, ενώ θα είναι αμιγώς online multiplayer και θα αναμιγνύει στοιχεία Real-Time Strategy με MOBA. Η ανακοίνωση έγινε από τον υπεύθυνο σχεδιασμού James Russell, στα πλαίσια της GDC 2013 (Game Developers Conference) που διαξάγεται φέτος στο San Francisco.
To Total War: Arena θα σας δίνει την ευκαιρία να «φέρετε αντιμέτωπους τους μεγαλύτερους στρατάρχες και στρατούς της ιστορίας σε ένα μαζικό και ομαδικό πεδίο μάχης», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της εταιρείας.
Αν θέλετε να συμμετάσχετε στη beta, μπείτε στο επίσημο site και κάντε εγγραφή για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

AC5 ΑΠΟ ΤΗΝ UBISOFT TORONTO;

Ο developer του Splinter Cell: Blacklist θα βοηθήσει μετά το Assassin's Creed 4.

Η Ubisoft Toronto, developer του Splinter Cell: Blacklist που θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου, αναμένεται να βοηθήσει στο επόμενο Assassin's Creed, είτε αυτό θα λέγεται "Assassin's Creed 5" είτε διαφορετικά.
Μετά το Assassin's Creed IV: Black Flag που αναμένεται να μας έρθει την 1η Νοεμβρίου από την Ubisoft Montreal (στον Καναδά), το αμέσως επόμενο Assassin's Creed θα εμφανιστεί το 2014 σύμφωνα με την Ubisoft. Μετά τον Αύγουστο όπου η Ubisoft Toronto "ξεμπερδεύει" με το νέο Splinter Cell θα έχει αρκετό χρόνο. Απ' ότι φαίνεται, η Ubisoft Montreal έχει "ζοριστεί" αφού κάθε χρόνο αναπτύσσει από ένα Assassin's Creed, συνεπώς η Ubisoft θα την υποστηρίξει με επιπλέον προγραμματιστές ή θα αναθέσει εναλλάξ κάθε Assassin's Creed, ανάμεσα στις προγραμματιστικές εταιρείες του Montreal και του Toronto. Ότι κάνει δηλαδή και η Activision με το Call of Duty και τις Treyarch και Infinity Ward αντίστοιχα. 
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Jade Raymond, επικεφαλής της Ubisoft Toronto, είχε έναν από τους βασικούς ρόλους στο πρώτο Assassin's Creed. Συνεπώς η έκδοση του 2014 θα έχει μία ακόμη ιδιαίτερη βαρύτητα. Πάντως η αλήθεια είναι ότι επιπλέον δουλειά γίνεται σε αρκετά ακόμη παραρτήματα της Ubisoft ανά τον κόσμο. Για το Assassin's Creed 4 δουλεύουν προγραμματιστές και γραφίστες από 8 συνολικά εταιρείες της Ubisoft.
Το μόνο που απομένει να δούμε είναι το αν η ετήσια εμφάνιση του Assassin's Creed θα κουράσει ή αν θα συνεχίσει να πουλάει, όπως άλλωστε και το Call of Duty.

ΠΡΩΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΓΙΑ BROKEN AGE

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:


ACTIVISION:TECH DEMO

Γραφικά νέας γενιάς από την Activision.

LUIGI'S MANSION 2

Φτάνει αύριο στα ράφια των καταστημάτων αποκλειστικά στο 3DS.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ MASS EFFECT 4

Nέα πληροφορία αναφορικά με το πολυπώθετο Mass Effect 4

ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΟ MGS 5: PHANTOM PAIN ΜΕ ΤΟ MGS GROUND ZEROES

'Οπως είπε και η Konami στο CDC 2013 το Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain και το Metal Gear Solid Ground Zeroes θα ειναι ξεχωριστά παιχνίδια. Με την ολοκαίνουρια Fox Engine θα ειναι και τα δύο παιχνίδια τις σειράς.

ΚΙ ΑΛΛΟ GAMEPLAY ΑΠΟ ΤΟ WATCH DOGS

To ατού της Ubisoft επιστρέφει στο προσκήνιο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ WORLD OF TANKS BLITZ

Ένα free-to-play MMO παιχνίδι για iOS και Android

ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ SQUARE ENIX

Καθώς οι πωλήσεις των Tomb Raider και Hitman δεν ανταποκρίθηκαν στις προβλέψεις της.

ΝΕΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ PS3,PS4 KAI PS VITA!

Η Sony ανακοίνωσε έναν αριθμό τίτλων για τα συστήματά της στην GDC 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ BATTLEFIELD 4

Κυκλοφορία το φετινό φθινόπωρο, χρήση της Frostbite 3

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ SAINTS ROW 4

Οταν η γενιά τελειώνει και ο επίλογος ανήκει αποκλειστικά στο υπερμεγαθήριο που ακούει στο όνομα GTA V, μία επιλογή έχει η Deep Silver για το νέο Saints Row: να το βγάλει νωρίτερα. Και ακριβώς αυτό θα κάνει.

ΝΕΟ GAMEPLAY VIDEO ΓΙΑ ΤΟ METRO : LAST LIGHT

Πλέον που η THQ δεν έχει την επιμέλεια του,το Metro : Last Light δείχνει σαν να αρχίζει να βρίσκει επιτέλους τον παλιό καλό εαυτό του στο πρόσωπο της 4Α Games η οποία και πλέον έχει αναλάβει την επιμέλεια του παιχνιδιού.

REMAKES: DUCK TALES AND DUNGEONS & DRAGONS


Η Capcom ετοιμάζει remakes από δύο σημαντικές σειρές.

CALL OF DUTY: GHOSTS


Το νέο FPS της Activision ή απλά φήμες;
Ένας απ' τους διασημότερους gamers του YouTube, ο Drift0r (διαθέτει περί τους 300.000 εγγεγραμμένους χρήστες), ανήρτησε πριν από λίγες ώρες ένα βίντεο στο οποίο αναφέρει ότι έχει αποκλειστικές πληροφορίες μέσα από την Activision για το επόμενο Call of Duty.
Σύμφωνα λοιπόν με την ("έγκυρη" όπως αναφέρει) πηγή του, το νέο sequel του δημοφιλούς FPS θα ονομάζεται "Call of Duty: Ghosts" (και όχι Call of Duty: Modern Warfare 4) και το σενάριό του θα διεξάγεται στο σήμερα, καθώς οι στρατιώτες θα χρησιμοποιούν όπλα της τρέχουσας τεχνολογίας. Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου CoD είναι το "Dynamic Loading" καθώς θα μπορείτε να κρεμιέστε από ελικόπτερα ή να εισβάλλετε (breach) σε κτίρια τη στιγμή που φορτώνει μια αποστολή. Θα υπάρχει ακόμη δυνατότητα για slide ενώ πυροβολείτε, καθώς και να γέρνετε σε γωνίες τοίχων κοιτώντας διακριτικά τι υπάρχει από την άλλη πλευρά.
Δύο ακόμη πληροφορίες γνωστοποιήθηκαν. Ότι τα περιβάλλοντα θα καταστρέφονται πλήρως κι ότι το Spec Ops mode θα αντικατασταθεί με κάτι το διαφορετικό. Το ερώτημα φυσικά είναι αν όλα αυτά αληθεύουν ή αν πρόκειται απλά για φήμες. Η Activision αναμένεται να ανακοινώσει περισσότερα μέσα στο Μάιο, σύμφωνα πάντα με τον Drift0r. Τότε λοιπόν θα μάθουμε αν μπορούμε να τον εμπιστευόμαστε ως..."έγκυρη" πηγή! Σημείωση: Το βίντεο φυσικά και δεν απεικονίζει το νέο Call of Duty, απλά χρησιμοποιήθηκε για να ενημερωθούμε σχετικά με τις φήμες αυτές.
Το βέβαιο είναι ότι λόγω της τελευταίας κυκλοφορίας του Call of Duty: Black Ops II τον Νοέμβριο, το επόμενο CoD δεν θα αφορά τον κόσμο του Black Ops κι αυτό διότι η Activision πραγματοποιεί εναλλάξ κυκλοφορίες. Με αυτή τη μέθοδο προσπαθεί να μη μας κουράσει και φυσικά οι προγραμματιστικές εταιρείες να έχουν δύο χρόνια μπροστά τους μέχρι την ανάπτυξη της επόμενης έκδοσης.

                                            


MIGHT & MAGIC X LEGACY


Nέο sequel για την ομώνυμη RPG σειρά.
Σήμερα η Ubisoft ανακοίνωσε το Might & Magic X Legacy, ένα νέο επεισόδιο στη σειρά Might & Magic, το οποίο σκοπεύει να μείνει πιστό στην παράδοση, ενισχύοντας παράλληλα ορισμένα στοιχεία στο gameplay του.
Αναπτύσσεται απ' την προγραμματιστική εταιρεία Limbic Entertainment, η οποία αποτελείται από φανατικούς οπαδούς της σειράς και χρονικά διεξάγεται κοντά στα γεγονότα του Might & Magic Heroes VI. Θα σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε έναν από τους τέσερις διαθέσιμους χαρακτήρες και συγκεκριμένα τυχοδιώκτες που έχουν εμπλακεί σε ίντριγκες και πολιτικές δολοπλοκίες στην πόλη Karthal. Η Karthal έχει γίνει τόπος μαχών, καθώς πολλές διαφορετικές φατριές πολεμούν μεταξύ τους για να την κατακτήσουν. Οι ενέργειές σας θα κρίνουν το μέλλον της.
Στο παιχνίδι αναμένεται να υπάρχει ένα κλασικό Single-Player mode και η κάμερα θα είναι πρώτου προσώπου. Θα κληθείτε λοιπόν να οδηγήσετε την ομάδα σας στη μάχη ενάντια σε εχθρούς και μυθικά τέρατα, από τα οποία θα συλλέξετε αρχαίους θησαυρούς. Το gameplay θα βασίζεται σε σειρές (turn-based) και θα κληθείτε για άλλη μια φορά να εκπληρώσετε quests μέσα σε επικίδυνα dungeons, πόλεις και λαβύρινθους γεμάτους παγίδες.
Το Might & Magic X Legacy θα κυκλοφορήσει για PC, με την επίσημη ημερομηνία του να μην έχει ακόμη γνωστοποιηθεί.

FINAL FANTASY X/X-2 HD

H Square Enix επιβεβαίωσε μέσω επίσημου δελτίου Τύπου ότι η έκδοση του Final Fantasy X HD για το PS3, θα περιλαμβάνει και το Final Fantasy X-2 HD. Αντίθετα, στο PS Vita τα δύο remakes θα κυκλοφορήσουν ξεχωριστά. Μέχρι στιγμής η ιαπωνική εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου. Σύμφωνα με το επίσημο site του παιχνιδιού στις 25 Μαρτίου θα δοθεί στην δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ.

DEMO ΓΙΑ FIRE EMBLEM:AWAKENING

H Nintendo ανακοίνωσε σήμερα ότι στις 28 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει το demo του Fire Emblem: Awakening, το οποίο θα είναι διαθέσιμο μέσω του eShop.

ΝΕΟ FREE TO PLAY GAME


Το πρώτο free-to-play game της Blizzard.
Στην έκθεση PAX East, η δημιουργός του World of Warcraft ανακοίνωσε το πρώτο της free-to-play παιχνίδι. Πρόκειται για ένα card game με την ονομασία Hearthstone Heroes of Warcraft.
Οι κάρτες του νέου αυτού παιχνιδιού (που αναπτύσσεται από 15 developers) θα προέρχονται από τον κόσμο του Warcraft. Θα περιλαμβάνουν όλα τα classes απ' το World of Warcraft (όπως για παράδειγμα τους Warrior, Mage και Rogue), ενώ όσο παίζετε θα κερδίζετε νέα πακέτα καρτών ή θα μπορείτε να τα αγοράσετε με χαμηλό κόστος (μόλις 1 δολάριο το πακέτο). Θα υποστηρίζεται επίσης online multiplayer μέσω του Battle.net.
Στο Hearthstone Heroes of Warcraft θα επιλέγετε τον ήρωά σας, την class του και θα δημιουργείτε ένα deck καρτών. Με το crafting system θα μπορείτε να αξιοποιήσετε τις κάρτες που δεν θέλετε (με τη λειτουργία "disenchant") για να δημιουργήσετε το Arcane Dust. Με το Arcane Dust θα κάνετε craft στη συνέχεια τις κάρτες που επιθυμείτε.
Hearthstone Heroes of Warcraft θα κυκλοφορήσει για PC, Mac και iPad στα τέλη της χρονιάς. Το καλοκαίρι θα ξεκινήσει μία beta έκδοση για να μπορέσετε να το τεστάρετε. Ελπίζουμε μετά από αυτό η Blizzard να συνεχίσει να τιμά τα free-to-play games.

ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΙΜΩΝ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ 2013

Μέχρι και τα Crysis 3 και Dead Space 3 θα υποστούν μείωση!

Δεν πρόλαβε να μπει η Άνοιξη και η CD Media, εταιρεία διανομής των games της EA στην Ελλάδα, "τινάζει την μπάνκα στον αέρα" κι αρχίζει τις μειώσεις τιμών σε όλα της τα games!
Οι εκπτώσεις θα ισχύσουν όχι μόνο σε τίτλους του φθινοπώρου, αλλά και σε αυτούς που κυκλοφόρησαν πρόσφατα. Αναλυτικά τα games τα οποία θα μπορείτε να αγοράσετε σε μειωμένες τιμές είναι τα εξής:- Fifa 13 (PS3, XBOX360, PC, PS2, PS Vita, Wii, 3DS)
- Battlefield 3 Premium Edition (PS3, Xbox 360, PC)
- Crysis 3 (PS3)
- Crysis 3 Hunter Edition (PS3, Xbox 360, PC)
- Dead Space 3 (PS3, Xbox 360, PC)
- Dead Space 3 Limited Edition (PS3, Xbox 360)
- NHL 13 (PS3, Xbox 360)
Οι εκπτώσεις ισχύουν από σήμερα Παρασκευή 22/3/2013 μέχρι την Παρασκευή 5/4/2013.
Οι αλυσίδες καταστημάτων οι οποίες θα συμμετέχουν στη σχετική ενέργεια είναι τα καταστήματα Public, Κωτσόβολος, Electroworld, MediaMarkt, Seven και Γερμανός. Κατ' εξαίρεση, στα καταστήματα Γερμανός οι προσφορές θα ξεκινήσουν από την Τετάρτη 27/3.

ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ +18 ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟ WII U ΚΑΙ 3DS


Η Nintendo διόρθωσε επιτέλους το πρόβλημα του eShop.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Nintendo of Europe, από σήμερα αφαιρέθηκαν οιπεριορισμοί 18+ που "βασάνιζαν" τους κατόχους Wii U και 3DS.
Βάση αυτών, μέχρι τώρα θα έπρεπε να περιμένετε συγκεκριμένες ώρες για να κατεβάσετε games..."για ενηλίκους" από το eShop! Μέχρι πρότινος μπορούσατε να αγοράσετε και να δείτε περιεχόμενο 18+ μόνο μεταξύ 01:00-05:00, δηλαδή τις πιο βάρβαρες ώρες! Η εφαρμογή αυτή έπρεπε να ισχύσει μόνο για την Γερμανία -βάση της τοπικής νομοθεσίας- ωστόσο εφαρμόστηκε σε όλη την Ευρώπη, κάτι που ενόχλησε τους κατόχους Wii U και 3DS.
Τώρα μπορείτε πλέον να κατεβάσετε όλα τα games οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, όπως άλλωστε σε όλες τις κονσόλες της αγοράς.

ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟ FM 14


Το ανακοίνωσε ο Miles Jacobson!
Με σημερινή του ανακοίνωση στο Twitter, ο Miles Jacobson, επικεφαλής του Football Manager, ανακοίνωσε ότι από το Football Manager 2014 υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να δούμε και την ελληνική γλώσσα ως διαθέσιμη στα μενού του παιχνιδιού!
Κατά λέξη η ανακοίνωσή του αναφέρει: "Αγαπητοί έλληνες, λόγω του ρεκόρ πωλήσεων του Football Manager 2013, εξετάζουμε το ενδεχόμενο να προσθέσουμε την ελληνική γλώσσα για πρώτη φορά στο Football Manager 2014. Ευχαριστούμε".
Ύστερα από την ελληνική μετάφραση στα Uncharted 3, God of War: Ascension και Sly Cooper: Thieves in time, το Football Manager θα γίνει ένα ακόμη παιχνίδι το οποίο θα απολαύσουμε στη γλώσσα μας. Τα νέα αυτά είναι πολύ σημαντικά για τους μη γνώστες των αγγλικών ή απλά για όσους επιθυμούν να παίζουν games στην ελληνική γλώσσα. Φυσικά αν κάτι τέτοιο υλοποιηθεί θα υπάρχει και επιλογή για όλες τις υπόλοιπες γνωστές γλώσσες.

ΝΕΑ....ΤΡΑΠΟΥΛΑ

Ετοιμαστείτε να...ανακατέψετε την τράπουλα.

Η πασίγνωστη εταιρεία Wizards of the Coast που δημιουργεί τις κάρτες της σειράς Magic the Gathering ανακοίνωσε το Magic 2014: Duels of the Planeswalkers, ένα card game το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι για iOS, PlayStation 3, Xbox 360, αλλά και για πρώτη φορά σε συσκευές Android.
Η τέταρτη προσθήκη της σειράς περιλαμβάνει: 10 ολοκαίνουριες τράπουλες, 15 νέα encounters και 10 νέα puzzle challenges. Σύντομα πρόκειται να διατεθούν σε ψηφιακή μορφή όλες οι βασικές κάρτες του Magic 2014, καθώς και η ιστορία που θα σας βάζει στην ίδια ομάδα με την Planeswalker Chandra Nalaar.
Το development έχει αναλάβει η προγραμματιστική ομάδα της Stainless Games, η οποία δουλεύει παράλληλα για την αναβίωση της σειράς Carmageddon, μέσω του Carmageddon: Reincarnation.

ΝΕΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ PS4

H προγραμματιστική εταιρεία του Heavy Rain αναπτύσσει ένα νέο video game για το PS4!

O Guillaume de Fondaumière, συνδιευθύνων σύμβουλος της Quantic Dream ανακοίνωσε ότι η προγραμματιστική του εταιρεία ετοιμάζει ήδη τον πρώτο του τίτλο για το PlayStation 4.
Ενώ το Beyond: Two Souls αναπτύσσεται ήδη για PlayStation 4 και θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου, ο Fondaumière έδωσε ένα στοιχείο για τα επόμενα σχέδια της εταιρείας του. "Αυτό που ετοιμάζουμε θα είναι μια ιστορία στο στυλ που μας διακρίνει. Δημιουργούμε καινοτόμα games και ποτέ δεν επαναλαμβάνουμε προηγούμενες δημιουργίες μας, ενώ δεν αντιγράφουμε τους εαυτούς μας ή τις δουλειές άλλων ανθρώπων. Πάντα προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ξεχωριστές εμπειρίες."
O ισχυρός άνδρας της γαλλικής εταιρείας, τόνισε ότι για την Quantic Dream, το PlayStation 4 είναι ένας ακόμη λόγος για να πρωτοτυπήσει και ότι δημιουργεί αυτό τον καιρό δεν θα έχει καμία σχέση με ότι είδαμε στο PlayStation 3. Θεωρεί το development στη νέα κονσόλα της Sony μια ασύγκριτη εμπειρία που θα βοηθήσει την ομάδα του να εκφραστεί ακόμη περισσότερο.
Τα παραπάνω σχόλια του Fondaumière έγναν σε εκδήλωση της Quantic Dream στα κεντρικά της γραφεία στο Παρίσι, όπου αποκαλύφθηκαν ακόμα περισσότερα για το Beyond: Two Souls. Για τον πολυαναμενόμενο αυτό τίτλο δήλωσε ότι δεν είναι στα σχέδια τους να τον κάνουν συμβατό με το χειριστήριο του PlayStation Move (κάτι που είδαμε στο Heavy Rain) καθότι δεν το θεωρούν απαραίτητο.
Την ίδια πολιτική σκοπεύουν όμως να ακολουθήσουν και για την 3D τεχνολογία. "Πρώτον πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν στην ιδιοκτησία τους τηλεοράσεις 3D. Δεύτερον, πιέζουμε τις δυνατότητες του PS3 στα όριά τους, οπότε θα ήταν αδύνατον να κρατήσουμε την ίδια ποιότητα εάν είχαμε προσθέσει την επιλογή 3D. Θα έπρεπε να ρίξουμε την ποιότητα του τελικού προϊόντος" ομολογεί ο Fondaumière.
Το Beyond: Two Souls είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου 2013 στην Αμερική. Παρότι για την Ευρώπη δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας, το διάστημα αναμένεται να είναι μία από τις επόμενες ημέρες, όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις.

PATCH TESS

Χωρίς level cap και με Legendary δυσκολία!

Η Bethesda αναβάθμισε σήμερα το The Elder Scrolls V: Skyrim στην έκδοση 1.9.
Το update έχει ανέβει ήδη στο Steam για τους PC users επομένως συνδεθείτε για να το δοκιμάσετε. Οι κάτοχοι των εκδόσεων του PlayStation 3 και Xbox 360 θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το τέλος του μήνα. Το level cap (81) έχει αφαιρεθεί, ενώ αν έχετε ένα skill 100αρισμένο τότε μπορείτε με το Book of Waking Dreams, το οποίο κάνει reset το skill στο level 15 και επιστρέφει όλα τα perk points που ξοδέψατε έως τώρα στο ίδιο tree ώστε να τα επενδύσετε αλλού. Ακολούθως, μπορείτε να ξαναφτάσετε το skill στο level 100. Όποτε το κάνετε ο χαρακτήρας σας αποκτάει ένα ακόμη level (δηλαδή συνεχίζετε στο level 82 και πάει λέγοντας) οπότε κερδίζετε ένα perk point κι ένα ability point. Κάθε φορά που το κάνετε αυτό, ένα σύμβολο δράκου εμφανίζεται στο κάτω μέρος του εκάστοτε skill tree.
Στα επίπεδα δυσκολίας προστέθηκε πλέον και το Legendary για να "δέσει" το γλυκό. Εδώ σας θέλω!

CARMAGEDDON:REINCARNATION


To Carmageddon: Reincarnation κέρδισε επιτυχώς χρηματοδότηση στο Kickstarter. Η Stainless Games ζήτησε 400.000 δολάρια και 15.736 backers ανταποκρίθηκαν δίνοντας πάνω από 620.000 δολάρια! Οι developers σκοπεύουν να το αναπτύξουν όχι μόνο για PC (Windows/Linux) και Mac, αλλά και για τις κονσόλες επόμενης γενιάς, δηλαδή το PlayStation 4 και το νέο Xbox.

Τα γραφικά του Carmageddon: Reincarnation δεν αναμένεται να έχουν σύγχρονες προδιαγραφές, καθώς οι προγραμματιστές θα εστιάσουν κυρίως στο gameplay. Όσο για το αν το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μόνο online, υπάρχει το ενδεχόμενο να το δούμε και σε retail έκδοση στα καταστήματα.
Το παιχνίδι είχε αρχικά ανακοινωθεί ότι θα κυκλοφορούσε μέσα στα Χριστούγεννα του 2012, συνεπώς μένει να μάθουμε την οριστική ημερομηνία κυκλοφορίας του. Το χρήμα "έπεσε" από τις δωρεές οπότε τώρα θα μιλήσουν...οι developers.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ STEAM!

Τώρα πια,μπορείτε να παίξετε παιχνίδια μέσω του steam,πριν καν ολοκληρωθούν.Διαβάστε τις λεπτομέρειες παρακάτω.

Το νέο σύστημα που παρουσίασε η Valve,ονομάζεται Steam Early Access.Η τιμή των παιχνιδιών φυσικά και διαφέρει με την πάροδο του χρόνου.Θα υπάρχει δυνατότητα αποστολής εντυπώσεων(feedback), για την βελτίωση τους από τους developers.Μία άλλη δυνατότητα είναι η αποστολή των screenshots σε άλλους χρήστες του Steam.

Τα ήδη ανακοινωθέντα παιχνίδια είναι:

1... 2... 3... KICK IT! (Drop That Beat Like an Ugly Baby)

Arma 3

Drunken Robot Pornography

Gear Up

Gnomoria

Kenshi

Kerbal Space Program

Kinetic Void

Patterns

Prison Architect

StarForge

Under the Ocean

TEKKEN X STREET FIGHTER

Ενδέχεται να κυκλοφορήσει στις next gen κονσόλες.

To crossover Fighting της Namco, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι μαχητές των δημοφιλών σειρών Street Fighter και Tekken ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στην San Diego Comic-Con του 2010, μέχρι και σήμερα όμως ελάχιστες πληροφορίες έχουν διαρρεύσει σχετικά με την ανάπτυξή του. O Katsuhiro Hanada, παραγωγός του παιχνιδιού, δήλωσε πρόσφατα μέσω Twitter ότι το Tekken X Street Fighter βρίσκεται ακόμη στο στάδιο του development και πως αυτή την στιγμή η Namco σχεδιάζει την στρατηγική της σχετικά με το σε ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει.
Μέχρι στιγμής οι πρώτες πληροφορίες που είχαμε στα χέρια μας είναι ότι το επερχόμενο Fighting θα κυκλοφορούσε για PS3 και Xbox 360 και παράλληλα θεωρούνταν πολύ πιθανό κάποιο port στα PC και στο PS Vita, όπως έγινε με το Street Fighter X Tekken. Οι πρόσφατες δηλώσεις του Hanada υποδεικνύουν ότι είναι πολύ πιθανό το project της Namco να διατεθεί στους διαδόχους των PS3 και Xbox 360. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τον Απρίλιο του 2012 o Ιάπωνας developer είχε αναφέρει πως το Tekken X Street Fighter έχει αναπτυχθεί σε ένα ποσοστό της τάξης του 10%.

SAMSUNG GALAXY S4


Με βελτιωμένη οθόνη και εκδόσεις με διαφορετικούς επεξεργαστές.
Το περυσινό Samsung Galaxy S III καθιερώθηκε ως το πιο ισχυρό smartphone της αγοράς. Πλέον, η Samsung κοιτάει στο μέλλον, ανακοινώνοντας το Samsung Galaxy S 4, το οποίο όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω θα βαδίσει αρκετά στα χνάρια του προκατόχου του.
Η βασικότερη αλλαγή του είναι η οθόνη, η οποία είναι πλέον AMOLED στα 441 ppi, μεγέθους 5 ιντσών (από 4.8 που ήταν το S III). Η μνήμη του θα ανέρχεται σε 2GB RAM, κάτι που είχαν συγκεκριμένα μοντέλα του Samsung Galaxy S ΙΙΙ (τα περισσότερα θυμίζουμε ότι καθιερώθηκαν στην αγορά με 1GB RAM). Όσο για τον επεξεργαστή, η Samsung αποφάσισε να λανσάρει το smartphone της με ξεχωριστό hardware για κάθε ήπειρο! Ενώ στην Αμερική θα διαθέτει έναν Qualcomm Snapdragon 600 στα στα 1.9 GHz, στην Ευρώπη θα έχει έναν Exynos 5 Octa βασισμένο στην αρχιτεκτονική big.LITTLE της ARM. Θα είναι quad-core στα 1.6Ghz και θα συνοδεύεται από έναν επίσης quad-core Cortex-A7 στα 1.2Ghz.
Τα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν θα διαθέτουν 16, 32 ή 64GB αποθηκευτικό χώρο αντίστοιχα. Η οπίσθια κάμερα θα είναι 13 megapixel και η μπαταρία του μία 2,600mah. Όσο για τις διαστάσεις του, θα το S4 αναμένεται πιο λεπτό από το Samsung Galaxy S III (7.9mm έναντι 8.6mm), ενώ θα ζυγίζει μόλις 130 γραμμάρια. Το λειτουργικό του σύστημα θα είναι το Android 4.2.2 Jelly Bean.
Το Samsung Galaxy S 4 θα κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2013. Οι τιμές του δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

ΝΕΑ SCREENSHOTS ΓΙΑ THE ELDER SCROLLS ONLINE


Γνώριμα τοπία και...πολλές αράχνες.
Το The Elder Scrolls Online βρίσκεται σε closed beta προς το παρόν και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2013.
Η Bethesda Softworks κυκλοφόρησε ορισμένα screenshots για να πάρετε μια πρώτη ιδέα από το περιβάλλον και τα γραφικά του παιχνιδιού. Όπως θα δείτε, τα τοπία μοιάζουν αρκετά με αυτά της σειράς The Elder Scrolls, κάτι που είχε επιβεβαιώσει η εταιρία στο παρελθόν. Κατά τα λεγόμενά της, θέλει το MMORPG της Zenimax να μην απέχει πολύ από τους άλλους τίτλους της σειράς για να μείνουν όλοι οι οπαδοί της σειράς ευχαριστημένοι.
Παρακάτω δείτε τα νέα screenshots:







LEGO CITY UNDERCOVER:THE CHASE BEGINS

Διαθέσιμο τον Απρίλιο.

Το Lego City Undercover: The Chase Begins παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ε3 του 2011 κάτα την διάρκεια της press conference της Nintendo με την ονομασία Lego City Stories. Πρόκειται για ένα sandbox Action-Adventure από την TT Fusion, η οποία αποτελεί παράρτημα της TT Games που μας έχει προσφέρει αρκετές αξιόλογες δημιουργίες στο παρελθόν όπως τα Lego Batman 2 και Lego The Lord of the Rings. Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο Τύπου της Nintendo το The Chase Begins αποτελεί prequel του επερχόμενου Lego City Undercover που αναμένεται στα τέλη Μαρτίου αποκλειστικά για το Wii U.
Κεντρικός πρωταγωνιστής είναι ο νεοσύλλεκτος αστυνομικός Chase McCain, ο οποίος μπορεί να μεταμφιεστεί και να αποκτήσει ειδικές ικανότητες με σκοπό να εξιχνιάσει διάφορες αποστολές και να καταπολεμήσει το έγκλημα στην διεφθαρμένη Lego City. Στην πρώτη σας απόπειρα ως αστυνομικός θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την πηγή του εγκλήματος τον δαιμόνιο Rex Fury και να τον βάλετε για ακόμη μια φορά πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Να θυμίσουμε ότι στις 28 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει το Lego City Undercover για το Wii U, το οποίο θα διατεθεί και σε limited έκδοση που θα περιλαμβάνει μια mini φιγούρα του Chase McCain.
To Lego City Undercover: The Chase Begins θα κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου για 3DS.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ DEUX EX:HUMAN REVOLUTION


Σύμφωνα με δήλωσεις του Jean-Francois Dugas (executive game director) και του Emile Pednault (game designer) στο Eurogamer, η επερχόμενη έκδοση του Deus Ex: Human Revolution για το Wii U θα είναι η καλύτερη από όσες έχουν κυκλοφορήσει και θα ανταμείψει τους fans της Nintendo. Σήμερα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις βελτιώσεις που θα περιλαμβάνει η έκδοση για το Wii U και όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω λίστα οι δηλώσεις των δύο developers δείχνουν να ευσταθούν.
- Βελτιωμένα boss fights. Κάποια bosses θα μπορούν να σκοτωθούν χρησιμοποιώντας stealth τακτικές, χωρίς να χρειαστεί να πυροβολήσετε με το όπλο σας
- Αnti-aliasing και καλύτερο shadow mapping
- Βελτιώσεις στην Α.Ι των εχθρών
- Mapping των abilities στο GamePad ώστε να μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε μέσω της οθόνης αφής
- Όλα τα DLC και οι downloadable αποστολές θα είναι ενσωματωμένα στην ροή της ιστορίας
- Director's commentary διάρκειας 8 ωρών, το οποίο θα μπορείτε να το ακούσετε παράλληλα ενώ παίζετε
Πέρα από τα παραπάνω, η σημαντικότερη προσθήκη είναι ο μηχανισμός Neural Hub που χρησιμοποιεί το Wii U GamePad. Μέσω του μηχανισμού αυτού θα μπορείτε να σκανάρετε τους εχθρούς σας και το περιβάλλον χρησιμοποιώντας την Smart Vision του Adam Jensen. Κατά πάσα πιθανότητα η υλοποίηση του Neural Hub θα έχει αρκετές ομοιότητες με τον αντίστοιχο μηχανισμό που είδαμε στο ZombiU. O Dugas πρόσθεσε επί του θέματος: "To GamePad θα σας βοηθήσει να βυθιστείτε ακόμη περισσότερο στον κόσμο του Deus Ex. Θα σας δοθεί η εντύπωση ότι το GamePad αποτελεί ένα από τα augmentations του κεντρικού πρωταγωνιστή." Όσον αφορά για την κυκλοφορία του Deus Ex: Human Revolution Director's Cut και στα υπόλοιπα format ο Dugas κράτησε κλειστά τα χαρτιά του.

ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ BF4


Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που διέρευσαν, το Battlefield 4 θα περιλαμβάνει ότι και ο προκάτοχός του με ακόμα περισσότερο υλικό. Θα δωθεί μεγάλη έμφαση στο multiplayer και τα lobys θα χωράνε μέχρι και 64 παίχτες. Επιπλέον θα δείτε τα όπλα του Battlefield 3 να κάνουν την επανεμφάνισή τους και νέα όπλα να κάνουν το ντεμπούτο τους.
Δείτε περισσότερα στην λίστα που ακολουθεί:
  • - Μεγαλύτεροι χάρτες με χωρητικότητα 64 ατόμων.
  • - Προστίθεται τρίτη faction. Τα factions θα είναι US, Russia και Asian.
  • - Αρκετά DLC
  • - Περισσότερα game modes
  • - Καλύτερα γραφικά, πιο λεπτομερείς χάρτες.
  • - To Battlefield 4 Premium θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του παιχνιδιού.
  • - Περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη ελευθερία στις ομάδες.
  • - Τα τέσσερα classes θα έχουν περισσότερα χαρακτηριστικά από όσα έχουν τώρα.
  • - Ακόμα και όταν κυκλοφορήσει το Battlefield 4, θα υπάρχει υποστήριξη για το Battlefield 3.
  • - Υπάρχει μια πιθανότητα σύνδεσης του Battlefield 3 με το Battlefield 4 μέσω του Battle Log.

Το Battlefield 4 θα κυκλοφορήσει για τις τωρινές κονσόλες αλλά και για τις κονσόλες τις επόμενης γενιάς.

AC3 DLC

Από σήμερα η περιπέτεια του Connor συνεχίζεται στο δεύτερο DLC.

Η Ubisoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία του δεύτερου DLC της τριλογίας Assassin’s Creed III:The Tyranny of King Washington.
Ύστερα από το πρώτο DLC της τριλογίας (The Infamy), το δεύτερο με τίτλο "The Betrayal" είναι διαθέσιμο από σήμερα για Xbox 360 και PC ενώ οι χρήστες του PS3 θα πρέπει να περιμένουν μέχρι αύριο 20 Μαρτίου για να το κατεβάσουν. Η τριλογία θα ολοκληρωθεί με το The Redemption DLC το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 και 24 Απριλίου.
Στο The Betrayal, ο Ratonhnhaké:ton (Connor) θα αναγκαστεί να ταξιδέψει στην Βοστώνη όπου θα βρει την βοήθεια που χρειάζεται για την μάχη του απέναντι στον κακό τύραννο King George Washington. Θα συνάψει μια φιλία από το πουθενά με ένα πολύ σημαντικό άτομο και θα ανακαλύψει μια νέα δύναμη, την Eagle Power. Η τελευταία, όπως έχουμε πει και σε προηγούμενο άρθρο μας, του δίνει την δυνατότητα να πετάει σε κοντινές αποστάσεις και να πετάγεται στους εχθρούς σκοτώνοντάς τους πιο γρήγορα.
Το The Betrayal DLC κοστίζει 7.99 ευρώ για PC και PS3 και 800 Microsoft points για το Xbox 360.