ΠΡΩΤΟ GAMEPLAY ΑΠΟ ΤΟ WHORE OF THE ORIENT

alt text
Πάνω από δύο χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία του L.A. Noire, αλλά το νέο παιχνίδι της Team Bondi επισήμως παραμένει άφαντο.

Ο λόγος για το Whore of the Orient, ένα ακόμα παιχνίδι εποχής, το οποίο διαδραματίζεται στη διεφθαρμένη και παρηκμασμένη πόλη της Σανγκάι το 1936. Το Whore of the Orient αναπτύσσεται για next-gen κονσόλες και PC, αλλά τo μέλλον του θεωρείται αβέβαιο λόγω των οικονομικών θεμάτων της Team Bondi.

Πάρτε μια γεύση από το Whore of the Orient με το παρακάτω ανεπίσημο gameplay βίντεο που δημοσιεύει το Videogamer και πείτε μας γνώμη.Όσο αφορά την δική μου γνώμη πιστεύω πως πως είναι αρκετά νωρίς να κρίνουμε το παιχνίδι από την στιγμή που το gameplay είναι στο early build του δεν είναι ούτε για beta δηλαδή.Απο κει και μετά τα θετικά πράγματα που αποκόμισα από αυτό το μικρο gameplay είναι το πόσο όμορφος είναι ο κόσμος της Σανγκάης εκείνης της εποχής και το καλό το cover system και το aiming που θυμίζει LA Noire.Απο κει και μετά περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και θέλω πραγματικά το παιχνίδι να κυκλοφορήσει γιατί η Team Bondi είναι μια αξιολογή developing ομάδα..Eσείς πιστεύετε ότι μπορει να βγάλει κάτι αντάξιο του L.A. Noire η Team Bondi;



 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου