GRAN TURISMO 6 : Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ

 Το ξέραμε πως κάποια στιγμή θα γράφαμε αυτό το άρθρο και θα σας λέγαμε αυτά τα νέα απλώς περιμέναμε την επίσημη ανακοινωση από την Sony καθως εδω και καιρο αρκετα teasers είχαν γίνει.

To 'πε και το 'κανε η Sony, η οποία ανακοίνωσε επίσημα το Gran Turismo 6 για το PS3. To Gran Turismo 6 διαθέτει νέα game engine που οδηγεί το PS3 στα όριά του, νέο interface, νέο σύστημα φυσικής που έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με τις Yokohama Rubber και KW Automotive, 1200 αυτοκίνητα συν αυτά που θα προστίθενται συνεχώς με DLC, περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης των αυτοκινήτων με χιλιάδες εξαρτήματα και τροχούς, 33 πίστες (εννιά καινούριες, συμπεριλαμβανομένου του Silverstone) και 71 διαδρομές συν αυτές που θα προστίθενται με DLC, νέο course maker για να δημιουργείτε τις δικές σας πίστες, Community/Club/Race Organizer για να φτιάχνετε τα δικά σας online events, και συνδεσιμότητα με φορητές συσκευές και PC.

Το Gran Turismo 6 φαίνεται πως θα είναι το απόλυτο Gran Turismo και αναμένεται στο τέλος της χρονιάς για PS3. H Sony υπόσχεται περισσότερα νέα στην E3 και στην Gamescom, αφήνοντάς μας να ελπίζουμε για έκδοση PS4, η οποία σύμφωνα με διαχειριστή του Neogaf είναι όντως καθοδόν και θα ανακοινωθεί αργότερα.

 Στο μεταξύ, απολαύστε το πρώτο trailer του Gran Turismo 6 παρακάτω, τσεκάρετε πρώτες εικόνες εδώ, και πείτε μας γνώμη! Ανυπομονείτε για την επιστροφή του βασιλιά των racers;