ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ THE WOLF AMONG US ΤΗΣ TELLTALE


Πέρυσι, η Telltale Games ήταν η κερδισμένη εταιρεία της χρονιάς.Έβγαλε το The Walking Dead το οποίο εντυπωσίασε,απέσπασε πολλά κέρδη αλλά και βραβεία για αυτό,συμπεριλαμβανομένου και το βραβείο για το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς.Το ίδιο πράγμα θα προσπαθήσει να κάνει και με το νέο της πόνημα,το The Wolf Among Us.

To The Wolf Among Us βασίζεται στην ομώνυμη πετυχημένη σειρά κόμικ,Fables από τον Bill Willingham.Στο σύμπαν του Fables, γνωστοί χαρακτήρες παραμυθιών, όπως η Χιονάτη, ο Μεγάλος Κακός Λύκος και ο Πινόκιο, είναι πραγματικοί και ζουν ανάμεσά μας με τις δυνάμεις τους αυτούσιες. Το The Wolf Among Us διαδραματίζεται πριν τα γεγονότα του πρώτου τεύχους του Fables, τοποθετώντας σας στο ρόλο του Bigby Wolf, που κάποτε ήταν γνωστός ως Big Bad Wolf.

Εξορισμένος από τη χώρα των παραμυθιών, ο Bigby Wolf τώρα είναι σερίφης μιας κρυφής κοινότητας στη Νέα Υόρκη, με αποστολή να κρατάει σε τάξη τα μυθικά πλάσματα και χαρακτήρες που προσπαθούν να παραμείνουν απαρατήρητοι στον έξω κόσμο. The Wolf Among Us είναι επεισοδικό και αναμένεται το καλοκαίρι σε XBLA, PSN, PC και Mac.Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε τα πρώτα screenshots του παιχνιδιού.