Η ΟΔΗΓΗΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΟ NEED FOR SPEED : RIVALS

Όπως συμβαίνει στην αρχή κάθε νέας γενιάς συστημάτων, έτσι και τώρα έχουμε καταιγισμό από racing games (και μας αρέσει πολύ). Θέμα μας αυτή τη φορά το νέο Need for Speed, το οποίο ονομάζεται Need for Speed Rivals.

 Το Need for Speed Rivals επικεντρώνεται στην αντιπαλότητα των street racers με τους αστυνομικούς και σας δίνει την ευκαιρία να παίζετε με όποια πλευρά θέλετε, σε έναν ανοιχτό κόσμο. Ως street racers στόχος σας είναι να γίνετε διάσημοι για τα κατορθώματά σας, ξεφεύγοντας από τους αστυνομικούς. Ως αστυνομικοί, δουλεύετε ομαδικά για να πιάσετε τους street racers και να ανεβείτε στην ιεραρχία του σώματος. Όσο καλύτερα τα πάτε, αποκτάτε νέα αυτοκίνητα από κορυφαίες μάρκες όπως η Ferrari, η οποία επιστρέφει σε παιχνίδι NFS μετά από επτά χρόνια απουσίας.

Το Need for Speed Rivals υπόσχεται εντυπωσιακά next-gen γραφικά με Frostbite 3, τη νέα τεχνολογία AllDrive που φέρνει single-player και multiplayer πιο κοντά από ποτέ, Autolog, επιλογές εξατομίκευσης και αναβάθμισης των αυτοκινήτων, και 11 gadgets για τους street racers και τους αστυνομικούς.Το Need for Speed Rivals αναπτύσσεται από το νέο στούντιο της EA, Ghost Games, σε συνεργασία με την Criterion και αναμένεται το Νοέμβριο σε Xbox One,PS4, Xbox 360, PS3 και PC. Δείτε teaser παρακάτω και εικόνες εδώ και πείτε μας γνώμη!