ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ BENEATH A STEEL SKY

Ανακοινώθηκε η συνέχεια της περιπέτειας του 1994.

Η Revolution Software, δημιουργός του γνωστού Broken Sword, μετά την επιτυχία του αρχικού στόχου της στο kickstarter, ζήτησε από τον κόσμο μεγαλύτερη χρηματοδότηση προκειμένου να δώσει μία νέα έκδοση του πάλαι ποτέ επιτυχημένου point-and-click adventure Beneath a Steel Sky.

To νέο crowdfunding που αναζητήθηκε ήταν 1 εκατομμύριο δολάρια. Μία άσχημη είδηση για τον συνιδρυτή της προγραμματιστικής εταιρείας Tony Warriner αποτέλεσε το γεγονός πως το δεύτερο project δεν έφτασε το αναμενόμενο ποσό. Παρόλα αυτά, δήλωσε πως αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Broken Sword: The Serpent's Curse, οι εργασίες για το Beneath a Steel Sky 2 θα ξεκινήσουν, εφόσον το χρηματικό ποσό είναι διπλάσιο του αρχικού τους στόχου, που  ήταν τα 400.000 δολάρια. Επίσης τόνισε: "Ήδη συζητάμε σχεδιαστικές ιδέες για το νέο μας εγχείρημα και είμαστε βαθύτατα συγκινημένοι που οι θαυμαστές του Steel Sky είναι το ίδιο ενθουσιασμένοι σήμερα όπως ήταν τότε, όταν είχε κυκλοφορήσει το παιχνίδι το 1994". Σημαντική παρατήρηση αποτελεί πως ο Dave Gibbons, σχεδιαστής των Watchmen, είχε επιβεβαιώσει πρόσφατα πως δουλέυει πάνω σε ένα νέο παιχνίδι με την Revolution Software.

To Beneath a Steel Sky 2 θα κυκλοφορήσει σε iOS, Android, PC, Linux και Mac, ενώ ακόμα εξετάζεται εάν θα το δούμε και σε κάποια κονσόλα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου