UNBOXING ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ WOW:MISTS OF PANDARIA COLLECTOR'S EDITION

Nέες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν για το World of Warcraft Mists of Pandaria σε unboxing.

To Mists of Pandaria δεν είναι απλά άλλο ένα expansion για το WoW. Είναι ένα στοίχημα που έχει βάλει η Blizzard με τον ίδιο της τον εαυτό, για να δείξει αν μπορεί πλέον να συνεχίζει να στηρίζει το πιο επιτυχημένο με βάσει αριθμού συνδρομητών MMORPG όλων των εποχών ή αν θα πρέπει να αρχίσει να στρέφεται προς κάποιο άλλο franchise.

Ανοίγοντας την αρκετά στιβαρή συσκευασία, το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε είναι το επιβλητικό βιβλίο artwork το οποίο είναι κι αυτό που κλέβει την παράσταση εν τέλει. Διαφέρει κατά πολύ με αυτά των προηγούμενων συλλεκτικών εκδόσεων, μιας και το εξώφυλλό του είναι πιο σκληρό, καλύτερης ποιότητας και αποτελείται από 208 σελίδες. Διαθέτει επίσης ανάγλυφες λεπτομέρειες, ματ χαρακτηριστικά και αρκετές glossy επιφάνειες. Οι εικόνες μέσα σε αυτό συναρπάζουν, μιας και είναι γνωστό το ταλέντο που διέπει τους developers. Σαν κύριο θέμα έχουν -τι άλλο- από τα panda!

Αφήνοντας στην άκρη το artbook, περνάμε στο άλλο αντικείμενο της συλλεκτικής έκδοσης -το οποίο φαίνεται να έχει καθιερωθεί σαν χαρακτηριστικό από το Burning Crusade- που δεν είναι άλλο από το mousepad. Εδώ μην περιμένετε και πολλά πράγματα. Μιλάμε για ένα απλό mousepad μέτριας ποιότητας αλλά αρκετά όμορφο, στο οποίο δεσπόζει ο pandaren Chen Stormstout έτοιμος για μάχη, ο οποίος παρεπιπτόντως βρίσκεται και στο λογότυπο του παιχνιδιού.

Παρακάτω δείτε τα 20 απολαυστικά screenshots:





















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου