ΓΙΑ IOS ΤΟ FIFA 13

Για iOS θα κυκλοφορήσει τελικά το Fifa 13!


H EA Sports κυκλοφόρησε στην αγορά,σήμερα το νέο FIFA 13 για συσκευές με iOS λειτουργικό(iPhone,iPad).Μία ευχάριστη έκπληξη για τη φετινή χρονιά είναι η προσθήκη του online multiplayer mode, που επιτρέπει ανά πάσα στιγμή την αντιμετώπιση ξένων αντιπάλων μέσω του διαδικτύου.
Το FIFA 13 θα κρατάει τα στατιστικά σας από τους online αγώνες και θα σας κατατάσσει ανάλογα με αυτά σε παγκόσμια κλίμακα. Φυσικά τα νέα χαρακτηριστικά δεν σταματούν εκεί, αφού τα γραφικά και ο ήχος έχουν βελτιωθεί από πέρυσι, ενώ έχει προστεθεί ένα επιπλέον "κουμπί" για την εκτέλεση προσποιήσεων και τρικ. Πατώντας το skill και σέρνοντας το δάκτυλό σας βάση των προκαθορισμένων διαδρομών (gestures) ο παίκτης που χειρίζεστε θα εκτελεί μία από τις εξελιγμένες κινήσεις του, αξιοποιώντας τη νέα κίνηση σε 360 μοίρες.
Να σημειώσουμε ότι το FIFA 13 ενσωματώνει 30 διαφορετικές λίγκες και έχει τα δικαιώματα για συνολικά 500 ομάδες και 15.000 ποδοσφαιριστές. Μπορείτε να το κατεβάσετε από σήμερα σε μία iOS συσκευή (iPhone, iPod, iPad), στην τιμή των 5.50 ευρώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου