BATTLEFIELD 3:REVIEW


Το Battlefield 3 είναι το προτελευταίο  παιχνίδι της σειράς Battlefield.Aναπτύχθηκε από την Dice I και εκδόθηκε από την Electronic Arts γνωστή ως εταιρία παραγωγής των παιχνιδιών FIFA. Το παιχνίδι ανήκει στην κατηγορία των First Person Shooters και κυκλοφόρησε στην Ελλάδα τον Οκτώβριο της χρονιάς που μας πέρασε για τις εκδόσεις του PC, του PS3 και του ΧΒΟΧ360

Το Battlefield 3 αποτελείται από τα modew των singleplayer, του co-op και του multiplayer. Μπορούμε να χειριστούμε το ρόλο 3 χαρακτήρων: Του Dima Mayakovsky, ενός Ρώσου πράκτορα, που η αποστολή του είναι να εμποδίσει τους ανθρώπους μίας μυστικής όργανωης να πυροδοτήσουν μια πυρηνική βόμβα στην καρδιά του Παρισιού. Ο 2ος χαρακτήρας, ο Jonathan Miller, ένας Αμερικάνος δεκανέας των Πεζοναυτών θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις δυνάμεις της PLR στην έρημο της Τεχεράνης. Τέλος ένας επιλοχίας ονόματι Henry Blackburn ηγείται μιας πενταμελούς ομάδας σε μια αποστολή εύρεσης και διάσωσης μιας ομάδας Αμερικανών που ερευνούσαν μια πιθανή τοποθεσία χημικών όπλων.
  Το multiplayer είναι εξίσου καταπληκτικό.Επιστρέφουν για το PC τα map 64 παικτών (24 για τις κονσόλες). Τα modes που υπάρχουν είναι το αγαπημένο από τους φίλους της σειράς conquest, το rush και ένα νέο mode το team deathmatch. Οι κλάσεις είναι 4 - Assault, Support, Engineer και Recon - μια επιστροφή στις κλάσεις του BF 2142.
  Τέλος τα γραφικά είναι από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του παιχνιδιού γιατί σε κάνουν να νιώσεις σα να βρίσκεσαι στον πόλεμο και να προσπαθείς να διασώσεις τους φίλους σου.Είναι απλά εκπληκτικά!
  Αυτό είναι το Battlefield 3!Ένα παιχνίδι γεμάτο αγωνία,ένα παιχνίδι που σε κάνει να νιώσεις πολεμιστής.Μπορείτε να επισκεφθείτε την ετικέτα "Trailers" για να παρακολουθήσετε το trailer του παιχνιδιού.

Η Βαθμολογία Μας
Battlefield 3:  9/10