WWE '12:REVIEW


Συνέχεια στα review από το VideoGamesPlanet με το προσωπικά αγαπημένο μου παιχνίδι,το WWE 12.Η εταιρεία παραγωγής μπορεί να παρέμεινε η ίδια,αλλά η σειρά μετονομάστηκε από Smackdown vs. Raw σε WWE.Η αλλαγή του ονόματος σηματοδοτεί και μια νέα εποχή στη gaming εμπειρία για τους WWE fans.
Η σημαντικότερη καινοτομία από πλευράς gameplay είναι στη διάρκεια παραμονής στο έδαφος μετά από μία κίνηση.Πλέον ο superstar μας δε θα μένει για πολύ στο έδαφος από ένα body slam ή suplex.Οι λάβες και τα αρπάγματα είναι πλέον πιο ρεαλιστικές από ποτέ και οι superstars κάνουν μόνο τις κινήσεις που κάνουν και στην πραγματικότητα(μην περιμένετε να δείτε moonsault από τον Big Show).Ακόμα,οι superstars θα μπορούν να πραγματοποιούν πιο εύκολα reversals,κάτι το οποίο κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο ελκυστικό.




What A Sweet Chin Music!!
Animal Is Coming!!


εΈνα άλλο πλεονέκτημα του παιχνιδιού,είναι ότι μας προσφέρει τη δυνατότητα να παλέψουμε με θρυλικούς παλαιστές του παρελθόντος,σαν τον Shawn Michaels,σαν τον Stone  Cold Steve Austin και φυσικά σαν τον The Rock.Mερικοί βέβαια παλαιστές πρέπει να τους αγοράζουμε με προπληρωμένες κάρτας,αλλά κατά τη γνώμη μου αξίζει να το κάνουμε αυτό.
  Φέτος το παιχνίδι είχε και μία special έκδοση η οποία ήταν αφιερωμένη στον Dwayne Johnson, η αλλιώς γνωστός στους wrestling fans ως Τhe Rock.Mία από τις εκπλήξεις της χρονιάς ήταν η μη συμμετοχή του Y2J,η αλλιώς Chris Jericho.Aυτό οφείλετε διότι ο Jericho δεν βρισκόταν στο WWE τη περασμένη χρονιά που κυκλοφόρησε το WWE 12.
  Τι να πούμε για τα γραφικά;Απίστευτα.Νέες τεχνολογίες προστέθηκαν για να μας κάνουν να νομίζουμε ότι βρισκόμαστε δίπλα στο ρινγκ.Ιδιαίτερα βελτιωμένες παρουσιάζονται και οι είσοδοι των superstars,οι οποίες αντικατοπτρίζουν κάθε κίνηση τους στην πορεία τους από την arena στο ρινγκ.

Ένα είναι σίγουρο στο WWE 12.Θα μας δώσει επιτέλους τη δυνατότητα να μάθουμε ποιος είναι ο πραγματικά καλύτερος.Mπορείτε να επισκεφθείτε την ετικέτα "Trailers" και να παρακολουθήσετε το trailer του WWE 12.

 H Bαθμολογία Μας

WWE 12: 8/10