NBA 2K12:REVIEW

Σίγουρα το πιο γρήγορα εξελιγμένο παιχνίδι.Από την αφάνεια η ομάδα παραγωγής 2K Sports πήρε τα ηνία παραγωγής μπασκετικών παιχνιδιών από το NBA Live.
Η σημαντικότερη καινοτομία του παιχνιδιού είναι πως επιτέλους δίνεται η δυνατότητα στους gamers να πάρουν τον έλεγχο θρύλων όπως ο Michael Jordan(ήταν και στο NBA 2K11),Magic Johnson,Larry Bird,Hakeem Olajuwon,Scotty Pipen και άλλων αστέρων της εποχής τους.Ακόμα βελτιώθηκε σημαντικά η παρουσίαση των αγώνων,τόσο έτσι ώστε αν δεν δει κάποιος το joypad στα χέρια σου θα νομίζει ότι απλά παρακολουθείς έναν αγώνα.Ακόμα,λύθηκαν τα προβλήματα αναφορικά με την άμυνα των ομάδων και τα πρόσωπα των παικτών,χωρίς όμως να έχουν τελειοποιηθεί.
  Το πιο πολυσυζητημένο mode από την πρώτη του εμφάνιση είναι το My Player.Σε αυτό το mode δημιουργούμε τον παίκτη μας και καλούμαστε να τον οδηγήσουμε από τα draft και τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής σε μία άσημη ομάδα στην καταξίωση και τη δόξα.Στο Association,στο οποίο καλούμαστε να πάρουμε τον έλεγχο μιας ομάδας και να την οδηγήσουμε στην κορυφή,παρουσιάζονται νέες βελτιώσεις όπως η αυξομείωση των θεατών στο γήπεδο ανάλογα με την πορεία της ομάδας και ο ρεαλιστικότερος τρόπος ανταλλαγών.
 Tέλος μεγάλο πλεονέκτημα του παιχνιδιού είναι τα καταξιομένα γραφικά του τα οποία σε κάνουν να νιώσει αληθινός μπασκεμπολίστας!
 Αυτό είναι το NBA 2K12!Ένα παιχνίδι γεμάτο δράση το οποίο σε πιέζει για να αποδώσεις το καλύτερο και να γίνεις με την ομάδα σου ένας καταξιωμένος πρωταθλητής
  Μπορείτε να επισκεφθείτε την ετικέτα "Τrailers" και να παρακολουθήσετε το trailer που είχε κυκλοφορήσει για το παιχνίδι.

 
H Βαθμολογία Μας
ΝΒΑ 2Κ12: 9,5/10