UNCHARTED 3 DRAKE'S DECEPTION:REVIEW

   Ένας από τους λόγους που παίζω video games είναι το Uncharted 3:Drake's Deception.Ένα πραγματικό αριστούργημα από την εισαγωγή του μέχρι το τέλος του.
  Το Uncharted 2:Among Thieves πήρε το 2009 τον τίτλο του παιχνιδιού της χρονιάς.Ο developer της Naughty Dog δούλεψε τα επόμενα 2 χρόνια για να βελτιώσει το παιχνίδι και να ικανοποιήσει τα παράπονα των gamers από το 2ο sequel της σειράς.
   Το Uncharted 3 παρουσιάζει την ίδια ιστορία με τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς.Πρωταγωνιστής είναι ο Nathan Drake και μέντοράς του o Victor''Sully''Sullivan.Το concept της σειράς είναι η αντιμετώπιση των κακών σε μία χαμένη πόλη και η επιβίωση μέσα σε δύσκολες συνθήκες.
  Ένα άλλο πρωτέρημα του παιχνιδιού είναι τα ρεαλιστικά γραφικά που σε βάζουν μέσα στο παιχνίδι και σε κάνουν να νιώσεις τις περιπέτεις που αντιμετωπίζει ο ήρωας του παιχνιδιού
  Τα δυνατά σημεία του παιχνιδιού είναι απρόβλεπτη εξέλιξή του,το ρεαλιστικότατο gameplay του αλλά και το εντυπωσιακό multiplayer που μας επιτρέπει να συνεργαστούμε μαζί με κάποιον άλλο και να απολαύσουμε τη δόξα ανεβαίνωντας επίπεδα και νικώντας τους αντιπάλους μας.Τέλος το παιχνίδι περιέχει και ελλήνικους υπότιτλους κάνοντας να νιώσουμε την ιστορία στη γλώσσα μας.
  Μπορείτε να επισκεφθείτε την ετικέτα "Τrailers" και να παρακολουθήσετε το trailer του παιχνιδιού.

Η Bαθμολογία Μας:

Uncharted 3: 8,5/10