UFC UNDISPUTED 3:REVIEW

   
UFC Undisputed 3.Τι να πούμε για αυτό το παιχνίδι;Απλά υπέροχο.Σε συνδυασμό με την αύξηση της δημοτικότητας των MMA στην Ελλάδα έγινε ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια των gamers.
  To UFC Undsisputed 3 έφερε στη ΜΜΑ εταιρία πολλά κερδή καθώς περιείχε εξαιρετικά πράγματα,και ο κάθε gamer μπορούσε να παίζει το παιχνίδι ώρες
    Πολλά προβλήματα του παρελθόντος έχουν λυθεί και έτσι προσφέρεται η απόλυτη gaming εμπειρία.Το animation είναι εξαιρετικό και οι μαχητές είναι εξαιρετικά αληθοφανείς.Πλέον έχουμε τον απόλυτο έλεγχο των κινήσεων για να αποδειχθεί ποιος είναι ο πραγματικά καλύτερος μαχητής.Ανάλογα με την επιλογή κάποιου μαχητή υιοθετούμε ουσιαστικά το στυλ και τις χαρακτηριστικές κινήσεις του.Στις νέες προσθήκες συμπεριλαμβάνονται η δυνατότητα KO ή TKO με low kick,η βελτιωμένη μάχη στο έδαφος με νέες εντυπωσιακές κινήσεις Brazilian Jiu Jitsu που μπορούν να αποφέρουν submission κάθε στιγμή  αλλά και η προσθήκη του Pride της Ιαπωνίας.
   Επίσης,το UFC Undisputed 3 διαθέτει ένα εξαιρετικό multiplayer,όπου μπορούμε σε διάφορες κοινότητες της περιοχής της οποίας μένουμε,να δώσουμε επικές μάχες και να γίνουμε UFC World Heavyweight πρωταθλητής.
  Με αυτό το video game,το UFC έγινε ένα από το πιο υπολογίσιμα μαχητικά παιχνίδια στην αγορά,και σίγουρα όσοι είμαστε παθιασμένοι gamers θα θέλαμε να δούμε κι'άλλα τέτοια παιχνίδια. 
  Αυτό είναι το UFC Undisputed 3.Ένα μαχητικό παιχνίδι το οποίο θα μείνει για πολύ καιρό ακόμα στα ψηλά ράφια των video games shops.Μπορείτε να επισκεφθείτε την ετικέτα "Trailers" και να παρακολουθήσετε το trailer του video games