ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΜΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ DEAD RISING 3


Το Dead Rising 3 σίγουρα είναι ένα από τα καλύτερα Exclusives του Xbox One και όλοι οι Xbox Fans το περιμένουν με αγωνία. Έχετε να δείτε Zombies ουυυ..... θα τα βαρεθείτε , θα τρέχετε και θα βλέπετε από πίσω σας χιλιάδες Zombies να σας κυνηγάνε. Όπως όλοι ξέρετε το Dead Rising Franchise δεν έκανε τόσο πολύ Focus στο Story, και τους χαρακτήρες τους. Όμως όλα έρχονται πάνω κάτω. 

Λοιπόν στο Dead Rising 3 θα δείτε τον Chuck Greene πρωταγωνιστής του Dead Rising 2, αλλά και η Isabela Keyes από το πρώτο Dead Rising. Να ξέρετε πως το Dead Rising 3 θα σας λύσει τις ερωτήσεις σας για τα 2 προηγούμενα παιχνίδια Dead Rising. To Dead Rising 3 θα λαμβάνει χώρα στη Los Perdidos μία πόλη γεμάτη Zombie, και επίσης το παιχνίδι θα διαδραματίζεται 10 χρόνια μετά το Dead Rising 2, και ο κύριος πρωταγωνιστής σας θα είναι ο Nick Ramos. Το Dead Rising 3 έρχεται μόνο στο Xbox One αυτόν τον Νοέμβρη.

Εσείς τι λέτε ίσος βγει σε καλό αυτό το Focus στο Story και στους χαρακτήρες. Θα δούμε σε λίγους μήνες.

Δείτε το Demo του παιχνιδιού από την Ε3 με σχολιασμό:



1 σχόλια:

Δεν θα είναι βαρετό ρε συ.Απλώς δεν μου αρέσει επειδή στο demo που είδα λείπει το κωμικό κομμάτι του παιχνιδιού.Αλλά και πάλι PS4 FTW

Δημοσίευση σχολίου