WWE 2K14 : "ΓΑΡΓΑΛΙΣΤΙΚΕΣ" ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ WWE GAME

Από τότε που η 2K ανέλαβε το WWE Gaming όλοι έχουμε μια αγωνία για το τι θα γίνει με το παιχνίδι,για το πως θα φαίνεται και το κυριότερο αν θα έχουμε καθόλου αλλαγές πάνω του.Με το πρώτο trailer δεν φάνηκε τίποτα.Ωστόσο μόλις μάθαμε περισσότερα για το παιχνίδι,καταλάβαμε πως έχουν αλλάξει αρκετοί τομείς που θα κάνουν την εμπειρία του wrestling ακόμα πιο ρεαλιστική.Δείτε παρακάτω τις "γαργαλιστικές" αλλαγές πάνω στο παιχνίδι.


Νέο σύστημα πλοήγησης

Υπάρχουν αναβαθμίσεις στον συγκεκριμένο τομέα. Το παιχνίδι θα είναι πιο ζωντανό από ποτέ, με πιο ρεαλιστικές κινήσεις και γραπώματα. Ακόμα και το τρέξιμο ή το περπάτημα θα είναι προσαρμοσμένο κατάλληλα για να μοίζει με της πραγματικής ζωής.

Ο ρυθμός των αγώνων θα είναι πιο γρήγορος, με αποτέλεσμα να μοιάσει εξαιρετικά με αγώνες που βλέπουμε στην τηλεόραση.

Θα υπάρχει το '' Starting Up '' animation, όταν είναι οι παλαιστές πρόκειται να τρέξουν, με αποτέλεσμα να είναι πιο δύσκολο να εκτελέσεις κινήσεις τρέχοντας.



Θα υπάρχουν περισσότερες χειρονομίες, όπως για παράδειγμα ο παίχτης σας να φτιάχνει τα αξεσουάρ του (π.χ wrist bands) ή να προετοιμάζει τον αντίπαλό του να σηκωθεί, δίνοντας μια μεγαλύτερη έμφαση στην παρουσία του παλαιστή.

Βελτιώσεις στο σύστημα των ανατροπών (Reversals)

Κάνοντας ανατροπή σε μια κίνηση λαβής του αντιπάλου, αυτόματα θα σου δίνει την ελευθερία να εκτελέσεις την δική σου κίνηση αυτόματα.

Κάποιοι χρήστες έκαναν παράπονα για τις '' μάχες με τα reversals '', κάνοντας το κουραστικό. Θέλοντας να δώσουν μεγαλύτερη γρήγορση στον αγώνα, αυτό το πρόβλημα θα έχει λυθεί.

Αλλαγές στα χτυπήματα

Τα χτυπήματα και οι συνδυασμοί χτυπημάτων θα είναι πιο γρήγορα και ρεαλιστικά, δίνοντας στον αντίπαλο ελάχιστο χρόνο για να αντιδράσει.


Έπειτα από ένα συνδυασμό αρκετών χτυπημάτων, ο αντίπαλός σας θα είναι ετοιμόρροπος για να δεχτεί την λαβή. Μια τέτοια κατάσταση θα εμφανίζει αρκετά συχνά στο παιχνίδι σας.

Finishers '' Καταπέλτη '' (Catapult - Catch Finishers)

Πλέον, θα μπορείτε να εκτελείτε τελικές κινήσεις με μεγαλύτερη ευκολία, χρησιμοποιώντας το Irish Whipping (πατημένο το O), με αποτέλεσμα ο αντίπαλός σας να πεταχτεί με δύναμη στην γωνία του ρινγκ. Επίσης, μπορείτε να πετάξετε τον αντίπαλό σας στον αέρα και να εκτελέσετε την τελική σας προσπάθεια, την ώρα που εκείνος τρέχει προς τα εσάς.

WWE 2K 14: Sweets Chin Music στο αέρα!
Το Catch Finisher είναι μια νέα καινοτομία, όπου μπορείτε να χτυπήσετε τον αντίπαλό σας κατά την προσγείωση του. Έτσι, σας δίνετε μεγαλύτερη ελευθερία τελικών κινήσεων.

Νέες OMG στιγμές

Το κύριο '' OMG Moment '' του παιχνιδιού θα είναι το διπλό finisher. Θα μπορείτε να εκτελέσετε τις ακόλουθες κινήσεις σε δύο αντιπάλους σας ταυτόχρονα:


- Attitude Adjustment (John Cena)

- Chokeslam (Undertaker, Kane, Big Show κ.α)

- Shell Shocked (Ryback)

Περισσότερες '' OMG '' κινήσεις για να κάνετε περισσότερη ζημιά στον αντίπαλό σας.

- DDT στην άκρη του ρινγκ

- Κλωτσιά στο κεφάλι του αντιπάλου στο στύλο του ρινγκ

Μέτρημα μέχρι το δύο (TWO COUNTS)

Ένα από τα πιο εκνευριστικά στοιχεία των προηγούμενων παιχνιδιών του WWE και κυρίως του περσινού, ήταν πως σπάνια παρατηρούσαμε μέτρημα του διαιτητή μέχρι το δύο. Φέτος, το πρόβλημα θα λυθεί και θα επιστρέψουν κανονικότατα τα δραματικά near falls, που όλοι αγαπάμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου