ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ LEAGUE OF LEGENDS ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΛΟΓΟ!

Μια παρεξήγηση συνέβη στις Ηνωμένες πολιτείες Αμερικής με ένα summoner του League Of Legends.Μάθετε περισσότερα παρακάτω.

O 18χρονος Jack Carter,μια μέρα ενώ βρισκόταν online και ήταν έτοιμος για ένα ακόμα παιχνίδι League Of Legends,δέχθηκε ένα μήνυμα στο chat του παιχνιδιού,το οποίο το έστειλε ένας από τους φίλους του στο παιχνίδι αποκαλώντας τον τρελό.

Φυσικά ο Jack Carter συνέχισε και αυτός τη πλάκα και απάντησε ότι θα πάει να σκοτώσει τα παιδάκια στο σχολείο και θα τους φάει τα μυαλά.Κάποιος που ανέβασε τη συνομιλία,στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης "Facebook",έκανε μια Καναδέζα να εντοπίσει τη διεύθυνση του παιδιού και συνειδητοποιήσει ότι όντως κοντά στο σπίτι του βρίσκεται σχολείο.Έτσι η γυναίκα από τον Καναδά,ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία.

Mετά από σχεδόν ένα μήνα,ο Jack συνελήφθη και τώρα αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες που μπορεί να τον οδηγήσουν ακόμα και σε 8 χρόνια φυλάκισης.Οι οικογένεια του,το τωρινό διάστημα βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση και προσπαθεί να συλλέξει 75.000 υπογραφές για την απελευθέρωση του παιδιού.Για να βοηθήσετε την εκστρατεία πατήστε εδώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου