ΓΙΑΤΙ ΤΟ SAINTS ROW 4 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ NEXT-GEN

 O Jim Boone της Volition Inc, ερωτήθη από το IGN για τους λόγους που το Saints Row IV δεν θα έρθει στη νέα γενιά οικιακών συστημάτων, απαντώντας ότι κυρίως ήταν ο απαιτούμενος χρόνος και η εμπειρία. "Δουλεύαμε στο Saints Row 4 για αρκετό καιρό και ακούγαμε τις φήμες για το πότε θα βγουν οι νέες κονσόλες, αλλά δεν ξέραμε με σιγουριά." δήλωσε το στέλεχος της Volition, ενώ συνέχισε παρακάτω λέγοντας:


"Το κύριο μέλημά μας, ήταν να έχουμε τον κατάλληλο χρόνο για να βγει ένα καλό παιχνίδι. Πηγαίνοντας πίσω στην ιστορία μας, κάναμε το 'Summoner' πολλά χρόνια πριν ως launch τίτλο του PS2 και ήταν πολύ δύσκολα. Καταφέραμε να το αναπτύξουμε αλλά περάσαμε τα πάνδεινα. Υπήρξαν πράγματα που έπρεπε να τα επισπεύσουμε, καθώς δεν είχαμε το χρόνο για να τα 'γυαλίσουμε'." Έπειτα, ο Boone αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δε σκέφτηκε ποτέ να κάνει το πρώτο Saints Row έναν launch τίτλο του Xbox 360, παρά το σωστό timing.

"Μάθαμε από το παρελθόν μας και για αυτό με το Saints Row IV δεν θελήσαμε να επαναλάβουμε την περίπτωση του Summoner. Το Saints Row ήταν για μας το πρότυπο, δηλαδή κάνοντας ό,τι είναι σωστό για τον τίτλο παρά να βιάζεσαι να το κυκλοφορήσεις." είπε αναφορικά με την περίπτωση της next-gen διάθεσης του τέταρτου Saints Row, το οποίο αναμένεται στις 23 Αυγούστου για τα PS3, Xbox 360 και PC.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου