O EDWARD KENWAY ΘΑ ΕΙΝΑΙ ''ΚΥΝΙΚΟΣ'' ΣΤΟ AC IV BLACK FLAG


Σύμφωνα με τον lead writer Darby McDevitt ο Edward Kenway στο AC IV Black Flag θα κυνηγά τον πλούτο και και τη δύναμη που μπορεί να αποκτήσει ως assassin και σε πολλά σημεία είναι διαμετρικά αντίθετος με τον Connor του AC3.

Δείτε τι δήλωσε:

«Ο Kenway προσχωρεί στους Assassins επειδή θέλει να γίνει πλούσιος και διάσημος ως πειρατής, πιστεύοντας ότι σε αυτό θα τον βοηθήσουν τα εργαλεία και οι τεχνικές της αδελφότητας. Είναι κυνικός, ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του, είναι αποξενωμένος από τη γυναίκα του και θέλει να της αποδείξει ότι αξίζει της προσοχής της και για το λόγο αυτό πηγαίνεις στις δυτικές Ινδίες για να γίνει πειρατής. Οι Ναΐτες προσπαθούν να τον απομακρύνουν μιας και δεν είναι διατεθειμένος να ασπαστεί το δόγμα τους όμως οι Assassins τον αποδέχονται και τελικά αυτός θα προσηλωθεί στο τι είναι και τι δεν είναι σημαντικό στη ζωή».

To AC IV Black Flag θα έρθει στα καταστήματα στις 1 Νοεμβρίου σε Ps3, Xbox 360, Wii U και λίγες εβδομάδες αργότερα σε PC. Σε Next Gen δεν μας έχουν ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου