ASSASSINS CREED 2:REVIEW

  Περίπου στις αρχές του 2009,ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει το 2ο παιχνίδι στη σειρά Αssassins Creed,το Αssasins Creed 2.Πράγματι λοιπόν το Νοέμβριο του 2009 , κυκλοφόρησε το Assassins Creed 2 στις κονσόλες του Playstation 3,του Xbox 360 και του iMac.Να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2010 και στην κονσόλα του υπολογιστή.H ιστορία του παιχνιδιού είναι λίγο μπερδεμένη σχετικά με τα άλλα παιχνίδια στα οποία χειρίζεσαι έναν άνθρωπο.Στο Assassins Creed 2 χειρίζεσαι δύο ανθρώπους.
   Ο πρώτος είναι ο Desmond, o oποίος δραπετεύει από τις βιομηχανίες στο Abstergo με μία υπάλληλο,την Lucy και επιδιώκουν να ζήσουν τις εποχές που ζούσε και ο προηγούμενος ήρωας του παιχνιδιού,ο Altair.
  Ο δεύτερος είναι ο Ezio Auditore,o γιος ενός παλιού μασκοφόρου άντρα,του Giovanni Auditore.H ιστορία του Εzio ξεκίνησε την περίοδο της αναγέννησης τον 15ο αιώνα.Εκείνος άρχισε την εκδίκηση του όταν έβλεπε τον πατέρα του να πεθαίνει.Τότε άρχισαν όλα για εκείνον.
  Επίσης να σας πληροφορήσουμε ότι το παιχνίδι,όπως όλα τα video games,έχει και το δικό του multiplayer.Στο multiplayer του μπορούμε να πάρουμε ένα χαρακτήρα από αυτούς που μας δίνει το παιχνίδι και με βάση την αποστολή που μας δίνει να ανεβαίνουμε επίπεδα και να αποκτάμε περισσότερη δημοτικότητα.
  Στο παιχνίδι μπορούμε να κάνουμε διάφορα επάνω στον Ezio.Με κάθε αποστολή που εκτελούμε,μαζεύουμε κάποια λεφτά με τα οποία μπορούμε να πάμε στο γιατρό που βρίσκεται κοντά μας,να του αλλάξουμε μπέρτα για να μην αναγνωρίζετε από τους αντίπαλους στρατιώτες,ακόμα και να αγοράσουμε περισσότερα  όπλα και ισχυρότερες πανοπλίες για να κάνουμε τον ήρωα μας ακόμη πιο δυνατό.
   Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι στο παιχνίδι,ένας από τους φίλους του Ezio είναι και ο γνωστός σε όλους μας,Leonardo Da Vinci,o οποίος με τις γνωστές του ικανότητες ως ζωγράφος και φυσικά ως σχεδιαστής,θα μας βοηθήσει με τις δημιουργίες του να ανεβαίνουμε επίπεδα και να εκτελούμε σωστά τις αποστολές.
  Αυτό είναι λοιπόν το Assassins Creed.Αναμφίβολα όσοι έχουμε παίξει το συγκεκριμένο παιχνίδι γνωρίζουμε ότι είναι ένα από τα καλύτερα action games.Aυτό ελπίζουμε να συνεχιστεί.
  Mπορείτε να επισκεφθείτε την ετικέτα "Trailers" και να παρακολουθήσετε το trailer


H Βαθμολογία Μας

Assassins Creed 2: 8/10