FOOTBALL MANAGER 2012:REVIEW

   
  Toν Ιούλιο της περασμένης χρονιάς,η Sega μας ανακοίνωσε ότι τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς θα τεθεί στην κυκλοφορία το νέο Football Manager.
  Πράγματι λοιπόν κυκλοφόρησε το παιχνίδι ,το οποίο,στους πρώτους κι' όλας μήνες κυκλοφορίας του έκανε πάταγο με σχεδόν 1.000.000 πωλήσεις στην Ελλάδα. Αυτό το γεγονός απέφερε πολλά χρήματα στην Sega και την έκανε να σταθεί ''στα πόδια της'' σε εποχές κρίσης.
  Σχετικά με την θεματολογία του παιχνιδιού,χειριζόμαστε έναν δικό μας δημιουργίας προπονητή τον οποίο προσπαθούμε να τον καταξιώσουμε και να τον πάμε ψηλά.Μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές για να ενισχύσουμε την ομάδα στην οποία δουλεύουμε και να την κρατήσουμε στην πρώτη θέση.Επίσης ο στόχος κατά την διάρκεια της σεζόν ήταν να κάνουμε σωστή δουλειά για την ομάδα,ώστε να διατηρήσουμε την θέση μας,η να πάμε σε άλλη μεγαλύτερη ομάδα.Στο θέμα το μεταγραφών,σύμφωνα με το badget της ομάδας πρέπει να ανανεώσουμε  με σωστά και οικονομικά συμβόλαια τους παίκτες μας και να αποκτάμε οικονομικούς παίκτες που θα βοηθήσουν εμάς ώστε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.
  Στο θέμα το γραφικών τώρα,κατά την διάρκεια του αγώνα μπορούμε να βλέπουμε live τους παίκτες να κινούνται και που μοιράζουν τη μπάλα στο χώρο του γηπέδου.Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για το παιχνίδι,γιατί το κάνει πιο συναρπαστικό και πιο θεαματικό για εμάς που "διψάμε" για τέτοιου είδους παιχνίδια.
   Αυτό είναι λοιπόν το Football Manager 2012.Ελπίζουμε όσοι είμαστε fans των fm games,να συνεχίσει η Sega να μας συναρπάζει με τόσο ωραία παιχνίδια.Αυτά είναι και τα "θέλω" μας,ούτως η άλλως,από αυτά τα είδους παιχνίδια.Η θεαματικότητα και η διασκέδαση.

Η Βαθμολογία Σας

Football Manager 2012: 7.5/10