LINEAGE 2:REVIEW


  Περίπου τον Ιούνιο του 2003,ανακοινώθηκε ότι τον Οκτώβριο θα τεθεί σε κυκλοφορία το δεύτερο παιχνίδι της σειράς Lineage.Τελικά το Lineage 2 κυκλοφόρησε την 1 Οκτωβρίου.Έτσι άρχισε ο πάταγος!Το Lineage είναι ένα απο τα πιο συναρπαστικά games που έχουν βγει μέχρι στιγμής. 
  Όταν κυκλοφόρισε για πρώτη φορά στην αγορά ο κόσμος ήθελε να καταλάβει ποιος ήταν ο λόγος που φτιάχτηκε,απο πιους φτιάχτηκε, τι είδους παιχνίδι είναι και έτσι όταν το αγόρασαν και άρχιζαν να το παίζουν τότε κατάλαβαν την σημασία του παιχνιδιού και έτσι είναι απο τα κορυφαία games στις μέρες μα! Υπάρχουν πολλοί χαρακτήρες ώστε να δεις και να μάθεις όσα χρειάζεσε.
  Οι χαραχτήρες του Lineage2 είναι: τοξότες,άνθρωποι,μάγοι και γίγαντες ο καθένας απο αυτούς έχει ξεχωριστές ικανότητες.Eπιπλέον να θυμίσουμε ότι στις 30 Νοεμβρίου κυκλοφόρησε κάτι σαν patch,το Goddess Of Destruction,το οποίο κατεβάστηκε από πολλούς στο διαδίκτυο.
  Το παιχνίδι σχετίζετε ανάμεσα στο καλό και στο κακό οι οποίοι πολεμάνε για να δουν ποιος θα επικρατήσει.Όταν είδαμε τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού απλά αρχίζαμε να νιώθουμε όλοι κάτι μέσα μας γι'αυτό το video game.Aρχίσαμε δηλαδή να μαθαίνουμε ότι δεν είναι τίποτα το δύσκολο ,παρά μόνο ένα απλό game αλλά πολύ γερό,με αρκετή φαντασία.
  Μπορείς ακόμα να μιλήσεις με φίλους σου στο παιχνίδι και να είστε σε clan.Το clan είναι μια ομάδα που μιλάτε μεταξύ σας,πολεμάτε με άλλες ομάδες και μαζεύετε πολλά xp δηλαδή πόντους ώστε να φτάσετε στα 80 level για να είστε ο καλύτερος και να γίνετε general manager του server σας.Το εξής παιχνίδι παίζετε με το ποντίκι ,με ορισμένα πλήκτρα και με τα F1,F2 και F3.Το Lineage 2 κυκλοφόρησε μόνο για την κονσόλα του υπολογιστή.Το συγκεκριμένο video game συνεχίζει την ανοδική του πορεία και αγοράζετε είτε από πολλούς gamers,είτε από αρχάριους οι οποίοι θέλουν να γνωρίσουν το παιχνίδι.Αυτό είναι λοιπόν το Lineage.
  Ελπίζουμε όσοι είμαστε θαυμαστές του παιχνιδιού να συνεχίσει το παιχνίδι να μας καθηλώνει με νέα παιχνίδια και φυσικά νέα server.
  Mπορείτε να επισκεφθείτε την ετικέτα "Trailers" και να παρακολουθήσετε το trailer του παιχνιδιού.

Η Βαθμολογία Μας

Lineage 2: 8/10