NEED FOR SPEED WORLD:REVIEW

  Πριν 2 χρόνια κυκλοφόρησε το Need For Speed World.To συγκεκριμένο video game ψηφίστηκε από πολλές χώρες ως το καλύτερο race game που έχει βγει την δεκαετία που διανύουμε  
   Το need for speed είναι ένα απο τα καλύτερα race games που έχει κυκλοφορήσει ποτέ. Αυτό το παιχνίδι έχει διαφορετικές πίστες καινούργια αλλά και παλιά αμάξια με τα οποία ζεις την αδρεναλίνη του παιχνιδιού.
   Το need for speed world έχει απίστευτες πίστες,πολύ δράση και μπορείς ακόμα να κάνεις όσες αλλαγές θέλεις στο αυτοκίνητό σου.Δηλαδή μπορείς να του αλλάξεις χρώματα,μπορείς να φτιάξεις καινούργιους προφυλαχτήρες ακόμα και καινούρια καπό. Υπάρχουν επιπλέον πολλά γρήγορα αμάξια που μπορείς να τα πουλήσεις και να τα αγοράσεις άμα έχεις τους κατάλληλους πόντους.Μπορείς να τρέξεις σε διάφορους αγώνες για να δείξεις της ικανότητές σου και την αξία σου πάνω στο παιχνίδι.Eπίσης μπορεί να σε καταδιώξει η αστυνομία σε περίεργους δρόμους αν κάνεις παρανομία  και εσύ να πρέπει με κινήσεις σε χωματόδρομους να ξεφύγεις και να ολοκληρώσεις την αποστολή με επιτυχία
   Τα γραφικά είναι καταπληκτικά και ειδικά  στην κονσόλα του υπολογιστή έχει πιο πολύ δράση.Τα γραφικά είναι το καλύτερο όπλο στο need for speed world γιατί κάνει το παιχνίδι γρήγορο και την ανάλυση μαγευτική κάνοντας εσένα να νιώθεις σαν να  μέσα στο αμάξι που τρέχει ανεβάζοντας την αδρεναλίνη σου στο full.
  Ένα άλλο πρωτέριμα του παιχνιδιού είναι ότι μπορείς να παίξεις multiplayer με τους φίλους σου και κοντραριστείς σε αγώνες με αυτούς.Όλα αυτά κάνουν το Νeed For Speed World ένα από τα καλύτερα αγωνιστικά παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει.
  Mπορείτε να επισκεφθείτε την ετικέτα "Trailers" για να παρακολουθήσετε το trailer του παιχνιδιού.

Η Βαθμολογία Μας

Νeed For Speed World:  8/10