ΝΕΟ DLC ΓΙΑ GUILD WARS 2

Νέο DLC,επρόκειτο να κυκλοφορήσει για το Guild Wars 2.

Η ArenaNet έχει μακρά ιστορία με το Halloween, αφού κάθε χρόνο τέτοια εποχή όλο και κάτι της αρέσει να ετοιμάζει για τους οπαδούς της. Φέτος ετοιμάζει ένα μεγάλο DLC, το Shadow of the Mad King το οποίο είναι όλο φτιαγμένο στα στυλ του Halloween. Έτσι, η Tyria, για μια ολόκληρη εβδομάδα θα στολιστεί με αποκριάτικη διακόσμηση, θα έχει καινούρια minigames και dynamic events.

«Το Halloween έχει μεγάλη παράδοση στην Tyria και από τα παλιά χρόνια έχει στιγματιστεί από τον Mad King Thorn, ο οποίος χορεύει ανάμεσα στους ανθρώπους και απελευθερώνει την δική του δόση τρέλας», έγραψε η ArenaNet. «Παρόλα αυτά, έχουν περάσει 250 χρόνια από τότε που τον είδαν για τελευταία φορά και για τους περισσότερους αποτελεί πια μια λαϊκή φιγούρα. Ακόμα κι έτσι, οι φήμες που κυκλοφορούνε ανάμεσα στους ανθρώπους λένε ότι κάτι κακό έρχεται».
Το αποκριάτικο κοστούμι σας για το Halloween θα το αγοράσετε από τον Evon Gnashblade της Black Lion Trading Company και θα μπορέσετε έτσι να παίξετε στο Costume Brawl μεταξύ σας. Το The Shadow of the Mad King DLC θα εισάγει στο παιχνίδι PvP τουρνουά επί πληρωμής, νέα events, puzzles, bosses, mini dungeons και achievements. Το DLC θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 31.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου