GAMEPLAY VIDEO ΓΙΑ ΤΟ ANGRY BIRDS STAR WARS

Νέο video από το gameplay του παιχνιδιού Angry Birds Star Wars,κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες.

Από τις αρχές του μήνα γνωρίζαμε ότι ετοιμάζεται συνεργασία της Rovio και της LucasArts με σκοπό την δημιουργία του νέου Angry Birds Star Wars το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου. Το gameplay του παιχνιδιού και οι αλλαγές που αυτό θα είχε, σε σύγκριση με τους παλαιότερους τίτλους ήταν ένα καλά κρυμμένο μυστικό των εταιρειών.

Την όρεξη για το Angry Birds Star Wars μας την ανοίγει το gameplay video που κυκλοφόρησε από την Rovio. Σε αυτό οι angry birds εκδόσεις των Princess Leia και Luke Skywalker, καλούνται να εξολοθρεύσουν τα Bad Piggies της αυτοκρατορίας. Η πρώτη σκηνή του βίντεο είναι η angry bird έκδοση του Luke Skywalker να καταστρέφει τα γουρούνια και το αρχηγείο τους με φόντο τον πλανήτη Tatooine. Χρησιμοποιεί το lightsaber του το οποίο εκτοξεύει καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά του. Αμέσως μετά, η Princess Leia στον Hoth, καταστρέφει ένα ρομπότ της αυτοκρατορίας με το laser της κι αυτό με την σειρά του όλα τα γουρούνια της αυτοκρατορίας.

Το Angry Birds Star Wars θα κυκλοφρήσει στις 8 Νοεμβρίου για PC, Android, iOS, Windows Phone, Kindle Fire και Mac και μπορείτε να επισκεφθείτε την ετικέτα "Videos/Tutorials" και να παρακολουθήσετε το gameplay video που κυκλοφόρησε για το επερχόμενο παιχνίδι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου