ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ DLC ΤΟΥ RESIDENT EVIL 6


Το περιεχόμενο που βρίσκεται κλειδωμένο στο δισκάκι του παιχνιδιού θα διατίθεται χωρίς χρέωση.
Η έκτη συνέχεια της σειράς Resident Evil που κυκλοφόρησε στις 2 Οκτωβρίου, θα συνοδευτεί με ένα update το οποίο -μεταξύ άλλων- θα έχει και DLC υλικό. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζαμε εάν το DLC θα ήταν δωρεάν ή αν θα έπρεπε να καταβάλετε κάποιο αντίτιμο. Η απάντηση τελικά βρίσκεται κάπου στην μέση.

Το δισκάκι του παιχνιδιού περιείχε κάποια δεδομένα τα οποία παρέπεμπαν σε κάποιο επερχόμενο update για να ενεργοποιηθούν. Αυτά τα επιπλέον καλούδια θα είναι διαθέσιμα δωρεάν, επιβεβαιώνει με ανακοίνωσή της η Capcom. Όπως ανακοίνωσε ο Brett Elston -διαχειριστής της community της Capcom- στο twitter του "To DLC που υπάρχει μέσα στο CD θα είναι δωρεάν, ενώ το DLC που απαιτεί πληρωμή δεν βρίσκεται μέσα στον δίσκο". Οπότε, το update θα ξεκλειδώσει το περιεχόμενο που υπάρχει μέσα στον DVD του παιχνιδιού χωρίς χρέωση και τα επιπλέον DLC που θα διατεθούν με το update θα πρέπει να τα πληρώσετε. "Τα κοστούμια των Mercenaries που υπάρχουν στον δίσκο μπορούν να ξεκλειδωθούν μόνο μέσω του residentevil.net" ξεκαθαρίζει ο Elston.
Για να δούμε λίγο τα δυο αυτά DLC που θα συνοδεύσουν το μελλοντικό update του Resident Evil 6. Το δωρεάν υλικό που θα ενεργοποιηθεί θα προσφέρει ένα νέο επίπεδο δυσκολίας, το "No Hope", που -όπως συνιστά και το όνομά του- υπόσχεται να σας δυσκολέψει πολύ. Μια ενδιαφέρουσα προσθήκη είναι η δυνατότητα για co-op στο campaign της Ada Wong κάτι που δεν υπάρχει προς το παρόν. Πολλοί fans εξέφρασαν την αντίθεσή τους με αυτή την κίνηση λέγοντας πως χαλάει το ύφος του campaign, αφού η Wong είναι κατάσκοπος και δεν θα έπρεπε να έχει συνέταιρο. Επιπρόσθετα, το campaign της Wong θα γίνει άμεσα προσβάσιμο, χωρίς να χρειάζεται να τερματίσετε τα τρία campaigns του παιχνιδιού όπως κάνετε τώρα.
Από την πλευρά του DLC που θα πρέπει να αγοράσετε θα υπάρχουν τρία νέα multiplayer modes για τους Mercenary maps οπού παίζουν μέχρι και έξι παίκτες ταυτόχρονα. Στο Predator mode ένας παίκτης ελέγχει το πλάσμα Ustanak και προσπαθεί να σκοτώσει τους survivors και οι survivors αυτόν. To δεύτερο mode θα είναι το Siege στο οποίο η μία ομάδα προσπαθεί να προστατέψει κάποιους NPC και η άλλη να τους εξοντώσει. Τέλος, το Survivor mode είναι μια παραλλαγή του ομαδικού Versus mode, κατά την οποία όποιοι άνθρωποι πεθάνουν θα επανεμφανίζονται ως εχθροί και όταν εξολοθρεύουν δύο ανθρώπους θα γίνονται πάλι άνθρωποι.
To πότε θα κυκλοφορήσει το DLC και πόσο θα κοστίζει παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστο, επομένως θα αναμένουμε νεότερα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου