ΝΕΟ DLC ΓΙΑ ASSASSINS CREED 3

Kυκλοφόρησε το πρώτο DLC για το Assassin's Creed III.

Το πρώτο πακέτο επέκτασης για το Assassin’s Creed III κυκλοφόρησε σήμερα σε PC, PS3 και Xbox 360 για όσους διαθέτουν το Season Pass.

Για όσους δεν έχουν Season Pass, το DLC θα είναι διαθέσιμο από την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου. Ονομάζεται Hidden Secrets Pack και είναι το πρώτο από τα πέντε DLC που εξιστορούν μια εναλλακτική εκδοχή της ιστορίας, με τον George Washington να είναι βασιλιάς της Αμερικής. Η Ubisoft δήλωσε ότι το DLC θα αργήσει να κυκλοφορήσει στο Wii U.

Το Hidden Secrets Pack εμπλουτίζει το παιχνίδι σας με τρεις νέες αποστολές: την Lost Mayan Ruins, την Ghost of War και την Dangerous Secret. Όλες οι αποστολές διαρκούν συνολικά μία ώρα  και "θα σας ταξιδέψουν από χαμένα ερείπια των Μάγια μέχρι τον ανοιχτό ωκεανό" αναφέρει η Ubisoft. Καινούρια όπλα θα δίνονται ως επιβράβευση στο τέλος κάθε αποστολής.

Το DLC περιέχει επίσης και δύο κοστούμια που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο single-player mode. Το πρώτο ονομάζεται Captain of the Aquila uniform και το δεύτερο Colonial Assassin outfit. Τέλος προστίθενται δυο χαρακτήρες για το online multiplayer, o Redcoat και ο Sharpshooter. Τα περισσότερα περιεχόμενα του DLC μπορούσατε να τα αποκτήσετε αν είχατε προπαραγγείλει το παιχνίδι.

Παρακάτω δείτε το trailer:

  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου