ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ XBOX LIVE 2013 : ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Karaoke, SkyDrive, Deezer και Livesport.tv έρχονται στο ελληνικό Xbox Live από την Άνοιξη.Η Microsoft ανακοίνωσε τις νέες εφαρμογές που θα ενσωματώσει στο ελληνικό Xbox Live σε πάνω από 40 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.Την Άνοιξη του 2013, όλοι οι κάτοχοι Xbox 360 θα μπορείτε να κατεβάσετε τα εξής applications:


Karaoke
Με το Karaoke έχετε πρόσβαση σε πάνω από 8.000 τραγούδια, από τα τελευταία hits μέχρι τα πιο κλασικά, τα οποία είναι πλέον διαθέσιμα στο Xbox Live. Το avatar σας θα ανεβαίνει σε μια σκηνή και θα τραγουδάει έχοντας στη διάθεσή του όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ μιας σκηνής, ακόμα και την ίδια την μπάντα. Χρησιμοποιήστε το SmartGlass για να πατήσετε play/stop/pause, περιηγηθείτε στη λίστα με τους στίχους ή προσθέστε τραγούδια. Τα τραγούδια δεν χρειάζεται να τα κατεβάσετε, αναπαράγονται άμεσα μέσω streaming ώστε να δημιουργηθεί η κατάλληλη εμπειρία karaoke.


Deezer
Με το Deezer θα σας δοθεί η ευκαιρία να απολαύσετε απεριόριστη μουσική μέσα από επιλεγμένες λίστες καλλιτεχνών της Microsoft. Θα αποκτήσετε έτσι πρόσβαση σε προτεινόμενα playlists και νέες κυκλοφορίες, ενώ θα σας δίνεται κι η δυνατότητα αναζήτησης της αγαπημένςη σας μουσικής σε μια βάση 20 εκατομμυρίων τραγουδιών. Ακόμη, θα διαμορφώνετε την δική σας playlist με τα αγαπημένα σας τραγούδια και θα την μοιράζεστε με τους φίλους σας στο Xbox Live.

LiveSport.tv
Το LiveSport.tv είναι ένα συναρπαστικό νέο κανάλι για τους λάτρεις του αθλητισμού, με ζωντανό αθλητικό περιεχόμενο το οποίο περιλαμβάνει ένα πλήθος κορυφαίων αγώνων συμπεριλαμβανομένων των Ευρωπαϊκών και Νοτιοαμερικάνικων football leagues, World Snooker, Australian Rules Football (AFL), PSA Squash, Mixed Martial Arts, Handball, Darts, Hockey, Tennis, Rugby Union, Rugby League and Pool, καθώς και κάποια αποκλειστικά αθλητικά γεγονότα όπως boxing bouts και football internationals.

SkyDriveΤο SkyDrive είναι ο χώρος που αποθηκεύετε τα αρχεία σας, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά σχεδόν μέσω οποιασδήποτε συσκευής. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν δεν επαρκεί ο σκληρός δίσκος του Xbox 360 σας. Με την εφαρμογή SkyDrive για Xbox Live μπορείτε εύκολα να δείτε φωτογραφίες και βίντεο στην τηλεόρασή σας. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να προβάλετε slideshows και να δείτε φωτογραφίες και βίντεο που έχουν μοιραστεί άλλοι χρήστες μαζί σας

Οι τέσσερις αυτές νέες υπηρεσίες θα λανσαριστούν με το ανάλογο update στο ελληνικό Xbox Live την Άνοιξη του 2013. Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου