ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ PATCH ΤΟΥ PES 2013

Κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες. Δείτε τι θα περιλαμβάνει.


Την εβδομάδα αυτή, η οποιά ξεκίνησε εδώ και λίγα λεπτά, θα κυκλοφορήσει ένα πολύ σημαντικό patch για το PES 2013, που θα περιλαμβάνει διάφορες αλλαγές που βασίζονται στις παρατηρήσεις σας.
Πιο αναλυτικά, το patch 1.03 θα περιλαμβάνει:
- Νέο multiplayer game στο Online Community: Οι developers προσπάθησαν να προσφέρουν μια διαφορετική εμπειρία στους online 2v2 αγώνες στο Online Community mode, η οποία δεν ήταν αυτή που περιμέναμε. Χάρις στην άμεση ανταπόκρισή σας, με το νέο upgrade θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάζετε τους παίκτες σας και στα ματς 2ν2 του Community. 
- Καλύτερες επιδόσεις από τον τερματοφύλακα: Τα περυσινά προβλήματα των γκολκίπερ δεν λύθηκαν στο έπακρο στο PES 2013, κάτι που θα έχετε ήδη διαπιστώσει. Με το patch 1.03 η απόδοσή τους στις αποκρούσεις και τα σταθερά μπλοκαρίσματα αναμένεται να βελτιωθεί, ιδιαίτερα σε όσους έχουν σύνολο βαθμολογίας πάνω από το 70.
- Ολοκαίνουργιοι πανηγυρισμοί και κινήσεις παικτών: Για να προσθέσετε μεγαλύτερη συγκίνηση στο παιχνίδι σας, η Konami σας φέρνει ένα νέο σετ πανηγυρισμών, που θα μπορείτε να ορίζετε ακόμα και μέσω του Player ID. Επιπλέον, θα ανέβει το επίπεδο της A.I. (πόσο ακόμα;) με τη συνοδεία καλύτερων animations.
- Καλύτερη διαιτησία στα οφ-σάιντ: Έμφαση δόθηκε και στον συγκεκριμένο τομέα, οπότε στο patch που περιμένετε θα αναγνωρίσετε το ρεαλισμό πάνω στην ροή του παιχνιδιού σας.
- PES Total Player: Το PES 2013 φτιάχνει ιστορία περιλαμβάνοντας για πρώτη φορά έναν οπαδό του PES μέσα στο παιχνίδι, ο οποίος κέρδισε το τουρνουά "Enter The Game" που διεξήχθη στη Μαδρίτη της Ισπανίας. O Edu Morillo, θα εισαχθεί στο PES 2013 με το δικό του ID, αλλά και τον...αποκλειστικό του πανηγυρισμό!
- Άλλες βελτιώσεις: Διορθώσεις αναμένεται να δούμε ακόμη στο matchmaking, στην είσοδο χρήστη στο Master League Online, στην επικοινωνία στο myPES και σε ορισμένα προβλήματα που υπήρχαν με το online pass.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου