6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΟ BORDERLANDS 2

H 2Κ το «γιορτάζει» με νέο DLC.

Όπως έκανε γνωστό σήμερα η Take-Two Interactive (στην οποία ανήκει η 2K Games), το Borderlands 2 αναμένεται να γίνει ο τίτλος της 2K με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία. Ήδη το διάσημο First-Person Shooter/Action RPG είναι το κορυφαίο της εταιρίας όσον αφορά τη διανομή του μέσα από τις ψηφιακές πλατφόρμες, ενώ ανάλογη πορεία ακολουθούν και τα expansions του.
Η δημιουργία της Gearbox δεν είναι η μόνη επιτυχία για την Take-Two μέσα στη χρονιά, καθώς το NBA 2K13 έχει σημειώσει 4,5 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, περισσότερες από κάθε άλλο Sports game της εταιρείας. Τα καθαρά έσοδα της Take-Two για το τελευταίο τρίμηνο του 2012 ανέρχονται στα 70,9 εκατομμύρια δολάρια, σχεδόν τετραπλάσια από τα 14,2 εκατομμύρια δολάρια που σημειώθηκαν πρόπερσι στο ίδιο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με δεδομένα που εμφανίζει η ίδια η εταιρεία, το 22% των κερδών της οφείλονται στις πωλήσεις των GTA IV και Red Dead Redemption.
Εντωμεταξύ, η 2K Games ανακοίνωσε το Borderlands 2: Add-On Content Pack, το οποίο αναμένεται στις 26 Φεβρουαρίου και θα περιέχει ένα μεγάλο μέρος από τα DLC που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, αλλά σε πιο οικονομική τιμή. Αναλυτικά το πακέτο θα περιλαμβάνει:
  • - To Captain Scarlett and Her Pirate's Booty 
  • - To Mr. Torgue's Campaign of Carnage
  • - Τον πέμπτο playable χαρακτήρα του παιχνιδιού, Gaige the Mechromancer
  • - Πρόσβαση στην Creature Slaughter Dome battle arena όπου μπορείτε να κερδίσετε το σπάνιο rocket launcher του Mad Moxxi 
  • - Μοναδικά νέα όπλα όπως τα Gearbox Gun Pack και Skyrocket Grenade
  • - Επιπλέον heads και skins
  • - Ένα Golden Key που ξεκλειδώνει σπάνιο loot στο χρυσό σεντούκι στο Sanctuary

Το Borderlands 2: Add-On Content Pack θα περιλαμβάνει υλικό που κοστίζει συνολικά 40 δολάρια (29.60 ευρώ) στην τιμή των 29.99 δολαρίων (22.19 ευρώ) και αναμένεται στις 26 Φεβρουαρίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου