ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ AC4

O νέος Assassin θα είναι πειρατής!

Στις αρχές του μήνα ο Yves Guillmont, πρόεδρός της Ubisoft, μας είχε προϊδεάσει ότι το νέο κεφάλαιο της σειράς Assassin's Creed θα εκτυλίσσεται σε μια διαφορετική χρονική περίοδο. Παράλληλα, σύμφωνα με τον Guillmont o Connor θα παρέδιδε την σκυτάλη σε έναν καινούργιο πρωταγωνιστή. Εν τω μεταξύ, στα χέρια του Kotaku έπεσε μια αφίσα που -όπως υποστηρίζει το site θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων στις 4 Μαρτίου- μας δίνει μια πρώτη εικόνα από τι θα πρέπει να περιμένουμε στο επόμενο Assassin's Creed.
Σύμφωνα με την αφίσα το επερχόμενο κεφάλαιο της σειράς θα ονομάζεται Assassin's Creed IV: Black Flag και θα λαμβάνει χώρα στην Καραϊβική. Κατόπιν αυτού, δεν αποκλείεται να δούμε περισσότερες ναυμαχίες σε σχέση με τον AC3. Μάλιστα, βλέπουμε ξεκάθαρα το νέο πρωταγωνιστή να βρίσκεται ανάμεσα σε πειρατές. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποια προγραμματιστική ομάδα εργάζεται πάνω στο AC4, καθώς και το πότε θα κυκλοφορήσει. Να θυμίσουμε ότι το Assassin's Creed III είχε αναπτυχθεί από την Ubisoft Montreal.
O Yves Guillomont υποστηρίζει πως το νέο κεφάλαιο της σειράς θα έχει κυκλοφορήσει ως τον Απρίλιο του 2014. Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται να το δούμε στα ράφια των καταστημάτων το προσεχή Φθινόπωρο, ειδικά αν συνυπολογίσουμε το γεγονος ότι όλα τα προηγούμενα κεφάλαια της σειράς είχαν βγει αυτή την χρονική περίοδο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου