ΝΕΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ GAMESTICK

Τα pre-orders για το GameStick της PlayJam έχουν πλέον ξεκινήσει μέσα από το επίσημο site της εταιρείας. Το κόστος της κονσόλας είναι μόλις 79 δολάρια (περίπου 60 ευρώ). Όσοι από εσάς προπαραγγείλετε το GameStick θα το έχετε στα χέρια σας στις 30 Απριλίου, ενώ μερικές μέρες αργότερα αναμένεται να φτάσει και στα ράφια των καταστημάτων.

Ο Anthony Johnson, πρόεδρος της PlayJam, δήλωσε σχετικά με την αυξημένη ζήτηση της κονσόλας: "Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η εκστρατεία μας στο Kickstarter έχουμε λάβει χιλιάδες e-mails από διάφορους παίχτες που επιθυμούν να είναι οι πρώτοι που θα αποκτήσουν το GameStick." O Johnson πρόσθεσε επίσης: "Τα pre-orders της κονσόλας θα συνεχιστούν έτσι ώστε να διατηρήσουμε το momentum μέχρι την επίσημη retail κυκλοφορία της."

Να προσθέσουμε πως πέρα από την Android κονσόλα μεσώ του επίσημου site της εταιρείας μπορείτε να προμηθευτείτε την σχετική προστατευτική θήκη για το GameStick με κόστος 9.99 δολαρίων (περίπου 6.5 ευρώ) και ένα docking station που χρησιμεύει για την φόρτιση του χειριστηρίου έναντι 24.99 δολαρίων (19 ευρώ). Εσείς σκέφτεστε να αγοράσετε την κονσόλα της PlayJam;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου