ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΟ WITCHER 3 : WILD HUNT

Μετά από δύο χρόνια θα τον ξαναδούμε κοντά μας.Ο Geralt επιστρέφει και αυτήν την φορά έχει άγριες διαθέσεις και όρεξη για..κυνήγι.Μετά από πολύ καιρό,η CD Projekt επιτέλους ανακοίνωσε το επόμενο μεγάλο της project που όλοι περιμέναμε για πολύ καιρό.Το Witcher 3 είναι εδώ,ενωμένο δυνατό.

Ήταν μια ανακοίνωση που πολλοί gamers περίμεναν για πολύ καιρό.Το Witcher 2 άφησε το στίγμα του στο PC και στο XBOX 360.Αυτήν την φορά θα εμφανιστεί στο PC και στις next gen κονσόλες.Θα χρησιμοποιεί την νέα μηχανή γραφικών της εταιρείας,την REDEngine3 (αναλυτικό άρθρο στην συνέχεια).

Με πλήρη τίτλο Witcher 3: Wild Hunt, το παιχνίδι σας ταξιδεύει σε έναν τεράστιο ανοιχτό κόσμο, 30 φορές μεγαλύτερο από του Witcher 2, μεγαλύτερο ακόμα και από το Skyrim, και μάλιστα χωρίς ίχνος loading screen. Θαυμάστε τις πρώτες εικόνες του Witcher 3 εδώ ενώ επίσης μπορείτε να δείτε το teaser trailer παρακάτω.Με τα δύο μεγάλα επόμενα project της να αποκαλύπτονται,η CD Projekt ξεκίνησε δυναμικά το 2013.Εσείς τι έχετε να πείτε για την επιστροφή του Geralt;


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου