ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ EXPANSIONS ΤΟΥ THE ELDER SCROLLS:SKYRIM ΣΤΟ PS3


Η Bethesda ανακοίνωσε επιτέλους τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των expansions του The Elder Scrolls V: Skyrim στο PlayStation 3!
Το Dragonborn θα μας έρθει την άλλη Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου. Το Heartfire θα ακολουθήσει την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου και ο..."κύκλος των χαμένων DLC" θα ολοκληρωθεί με το Dawnguard την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου. Επομένως, με το PlayStation Store Update θα μπορείτε από την επόμενη εβδομάδα να αγοράσετε από ένα expansion κάθε φορά.
Αξίζει βέβαια να τονίσουμε ότι η σειρά κυκλοφορίας είναι ανάποδη! Δηλαδή το Dawnguard που ήταν το πρώτο expansion θα κυκλοφορήσει τελευταίο στις 26/2. Θα έχουν προηγηθεί το δεύτερο Heartfire και το πρώτο Dragonborn.
Η επίσημη ανακοίνωση της Bethesda αφορά την Αμερική και οι επίσημες ημερομηνίες είναι μία μέρα πριν από αυτές που σας αναφέρουμε, ακριβώς διότι το αμερικάνικο PSN πραγματοποιεί update κάθε Τρίτη. Ωστόσο, σε τέτοιες περιπτώσεις και ειδικά σε αυτή της Bethesda, το πιθανότερο είναι ότι μία ημέρα μετά θα μπορέσετε να χαρείτε τα expansions. Άλλωστε, εδώ έχουμε να κάνουμε με πολλούς μήνες αναμονής και οποιαδήποτε καθυστέρηση θα μετρούσε εις βάρος της Bethesda.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου