BATMAN ARKHAM ORIGINS : ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΑ..ΝΕΟΙ ΕΧΘΡΟΙ

Περιμέναμε πολύ καιρο για αυτήν την ανακοινωση και μολις το ακούσαμε πραγματικά χαρήκαμε.Ακόμα και ο πιο απαιτητικός gamer θα χαιρόταν με αυτήν την ανακοίνωση.Το Batman : Arkham Origins είναι γεγονός και αυτήν την φορά η Rocksteady δεν αναλαμβάνει τα ηνία του παιχνιδιού.

To Origins αποτελεί prequel των δύο προηγούμενων παιχνιδιών και σε αυτο θα δούμε έναν διαφορετικό Batman,έναν νέο Batman όπου ο Black Mask που είναι και ο κυριος ανταγωνιστής του παιχνιδιού βάζει 8 κακούς δολοφόνους να τον αποτελειώσουν.Αναμεσα τους είναι ο Deathstroke,o Joker και ο Penquin καθως και πολλοι άλλοι.Το σενάριο θα εξελίσσεται την εποχή των Χριστουγέννων στο Gotham City.Η διάρκεια του παιχνιδιού αναμένεται να είναι δύο φορές όσο αυτή του Batman: Arkham City. Το βόρειο μέρος του χάρτη ωστόσο, θα είναι παρόμοιο με αυτό του Arkham City, αν και δεν θα έχει τα γιγάντια τείχη που περιέβαλαν τη φυλακή, καθώς και το Amusement Mile. Θα υπάρχουν ακόμη περισσότερες χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις, στα πρότυπα του Batman Returns.

Στο νότιο μέρος του χάρτη θα έχουμε το Νέο Gotham, πιο σύγχρονο και με περισσότερους ουρανοξύστες. Με το Batwing θα σας δύνεται η δυνατότητα να ταξιδέψετε γρήγορα από το ένα σημείο στο άλλο. Θα χρειαστεί ωστόσο να απενεργοποιήσετε πύργους επικοινωνιών που εκπέμπουν παρεμβολές ώστε να ταξιδέψετε σε νέες περιοχές (το σύστημα λογικά θα λειτουργεί όπως στο Far Cry 3). Οι περισσότερες τεχνικές του Batman που αφορούν τη μάχη και το stealth θα ισχύσουν για άλλη μια φορά. Ένα από τα νέα όπλα που θα δείτε στο Origins θα είναι το "remote claw" με το οποίο θα μπορείτε να πυροβολήσετε δύο στόχους και να τους τραβήξετε μεταξύ τους ώστε να συγκρουστούν! Κάπως έτσι τους...δένει ο Batman στις ταινίες τους. Αντίστοιχα θα το αξιοποιείτε ακόμα και σε αντικείμενα ή για να στήσετε παγίδες. Σε ορισμένες αποστολές, γνωστοποιήθηκε ότι ο Batman θα πρέπει να λύσει υποθέσεις που απαιτούν έρευνα, όπως για παράδειγμα το να βλέπετε βίντεο και να τα παίζετε σε αργή κίνηση μέχρι να βρείτε τα στοιχεία που θέλετε.To Batman: Arkham Origins θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου για PC, PS3, Xbox 360 και Wii U.Εικόνες μπορείτε να απολαύσετε εδώ.