THE 90'S ARCADE RACER : ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ...ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ


Τόσο καιρό μιλάγαμε για πολλά παιχνίδια που γίνονται από διάφορες εταιρείες σε ολόκληρο τον κόσμο.Ωστόσο ένα αξιοσημείωτο πράγμα που ξεχάσαμε και εμείς οι ίδιοι να γράψουμε ήταν το παιχνίδι που δημιουργήθηκε με άρωμα Ελλάδας και πριν από δύο μήνες έφτασε τον στόχο του στο Kickstarter.Τι εννούμε; Μάθετε παρακάτω.


Ο Αντώνης Πελεκάνος θέλει να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά των racing games και να μας θυμίσει παλιές καλές εποχές με το The 90's Arcade Racer.Όπως καταλαβαίνετε από την ονομασία του, το The 90's Arcade Racer είναι εμπνευσμένο από τα κλασικά racers που παίζαμε στα arcades τον παλιό καλό καιρό, όπως τα Scud Race, Daytona USA και Indy 500. Το παιχνίδι περιλαμβάνει τρία είδη αυτοκινήτων (Supercar, Stock, Formula) και τρεις πίστες (Short/Beginner, Medium/Amateur, Long/Professional).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εγχείρημα έχει επιτευχθεί και ο στόχος των 10.000 λιρών στο Kickstarter έχει καλυφθεί, ενώ ο Αντώνης συνεργάζεται με τη Nicalis για την ανάπτυξη και την έκδοση του The 90's Arcade Racer σε PC, Mac, Linux, Wii U, iOS και Android. Δείτε το σχετικό trailer παρακάτω, τσεκάρετε περισσότερα στο link και πείτε μας γνώμη για το The 90's Arcade Racer!