ΑΒΕΒΑΙΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ WII U


Τον περασμένο Ιανουάριο η Sega είχε δηλώσει στο Eurogamer ότι η έκδοση του Aliens: Colonial Marines για το Wii U θα καθυστερούσε, άλλα θα έφτανε στα ράφια των καταστημάτων μέσα στον Μάρτιο του 2013. 

Παράλληλα, τον Φεβρουάριο η Sega διέψευσε τις φήμες σχετικά με την ακύρωση της έκδοσης για την οικιακή κονσόλα της Nintendo. Με δεδομένο ότι μπήκαμε πλέον στον Απρίλιο περιμέναμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα νεότερο.
To Aliens: Colonial Marines κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο αποσπώντας αρνητικές κριτικες, παρόλα αυτά από εμπορικής πλευράς κινήθηκε αρκετά καλά πραγματοποιώντας μάλιστα ένα εντυπωσιακό λανσάρισμα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έκτοτε κυκλοφόρησαν αρκετά patches με σκοπό να διορθωθούν τα αρκετά bugs του και να βελτιώσουν τον τεχνικό τομέα του, αλλά είναι γεγονός πως η κίνηση αυτή δεν κατάφερε να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί από τις αποκαρδιωτικές κριτικές. Εν τω μεταξύ, η Sega πρόσθεσε ένα disclaimer στα τρέιλερ του Aliens: Colonial Marines τονίζοντας πως οι εικόνες που βλέπετε δεν αντιπροσωπεύουν την τελική ποιότητα του προιοντος. H  ιαπωνική εταιρεία αναγκάστηκε να προβεί σε αυτή την κίνηση εξαιτίας πιέσεων που δέχθηκε από την Advertising Standards Agency.