BOMBA : TO NEO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ CALL OF DUTY ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ XBOX;

Από τότε που οι πρώην επικεφαλείς της Infinity Ward, Vince Zampella και Jason West, τα έσπασαν με την Activision και έστησαν τη Respawn Entertainment, περιμένουμε με τρελό ενδιαφέρον να μάθουμε τί ετοιμάζουν.


 Όπως ακούγεται, το παιχνίδι που αναπτύσσει η Respawn σε συνεργασία με την ΕΑ, είναι ένα φουτουριστικό multiplayer shooter με στρατιώτες αλλά και τεράστια exoskeletons ονόματι Titans. Οι παίκτες ανήκουν σε ένα από τα δύο factions που βρίσκονται σε πόλεμο και η πρόοδός τους επηρεάζει και την πρόοδο ολόκληρης της παράταξής τους. Στις μάχες πολεμούν 16 παίκτες, αλλά συμμετέχουν και χαρακτήρες ελεγχόμενοι από την ΑΙ. Το παιχνίδι χρησιμοποιεί μια μονταρισμένη έκδοση της Source engine και είναι always-online (αν και αυτό λίγη σημασία έχει αν είναι μόνο multiplayer).

Το σημαντικότερο απ' όλα: το παιχνίδι της Respawn είναι μόνο για Xbox: προορίζεται να αποτελέσει έναν από τους κράχτες του Xbox Next, ενώ αναπτύσσεται από άλλο στούντιο και για Xbox 360. Λέγεται πως η Microsoft κυνηγάει έντονα τις third-party αποκλειστικότητες για το νέο Xbox, καθώς υστερεί σε first-party στούντιο έναντι των Sony και Nintendo. Όπως και να 'χει, μια αποκλειστικότητα από την ΕΑ και συγκεκριμένα από τους δημιουργούς του Call of Duty -αν ισχύει- είναι τεράστιο ατού. Εσείς τί λέτε;