THE EVIL WITHIN : TO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΗΣΕΙ

Όπως περιμέναμε, η Bethesda ανακοίνωσε ένα νέο παιχνίδι, μόνο που δεν είναι το Wolfenstein, αλλά το The Evil Within, μέχρι πρότινος γνωστό ως Project Zwei. To The Evil Within είναι ένα φρικιαστικό survival horror από τον δάσκαλο του είδους Shinji Mikami (Resident Evil) και την ομάδα του Tango Gameworks.




Κεντρικός πρωταγωνιστής θα είναι ένας ντετέκτιβ με το όνομα Sebastian, ο οποίος φτάνει στη σκηνή ενός εγκλήματος και αντικρίζει τους συναδέλφους του σφαγιασμένους από μία άγνωστη κακόβουλη δύναμη. Όπως και στις υπόλοιπες δημιουργίες του Shinji Mikami, έτσι και εδώ θα βρεθείτε στην πορεία παγιδευμένοι σε έναν κόσμο που βρίθει από τέρατα. Η Bethesda τονίζει πως το The Evil Within θα σηματοδοτήσει μια επιστροφή στις ρίζες των παλιών Survival Horror όπως τα πρώτα Resident Evil και Silent Hill. Οι παίκτες θα πρέπει να επιβιώσουν με ελάχιστες προμήθειες και παράλληλα να αποφύγουν ή να χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους τις διάφορες παγίδες που υπάρχουν στο περιβάλλον.


Το The Evil Within θα βγει το 2014 σε PS4, Xbox Next, PS3, Xbox 360 και PC. Απολαύστε το πρώτο live-action trailer του παιχνιδιού παρακάτω, δείτε τις πρώτες εντυπωσιακές εικόνες εδώ, και πείτε μας γνώμη! Λέτε να το κάνει πάλι το θαύμα του ο Shinji Mikami;