EΠΙΣΗΜΟ ΤΟ FIFA 14


Η EA κράτησε τις υποσχέσεις της περί αποκάλυψης του επόμενου τίτλου στη γνωστή ποδοσφαιρική σειρά FIFA, με το FIFA 14 να παρουσιάζεται επισήμως μέσα απο πληροφορίες, εικόνες αλλά και βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Γνωστά έγιναν τα κυριότερα νέα στοιχεία που θα φέρει το FIFA 14, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός οτι η κυκλοφορία του -προς το παρόν- έχει επιβεβαιωθεί εντός του τρέχοντος έτους μόνο για PlayStation 3, Xbox 360 και PC. Ωστόσο, η EA στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι σε βάθος χρόνου θα αποκαλυφθούν και άλλα formats.

Οι δυο βασικότερες καινοτομίες του FIFA 14 είναι τα Pure Shot και Real Ball Physics, οι οποίες θα μεταμορφώσουν τον τρόπο που η μπάλα φτάνει στα δίχτυα. Πλέον, το κάθε χτύπημα θα μοιάζει πιο αληθινό απο ποτέ, αφού οι παίκτες θα προσαρμόζουν τον τρόπο που σουτάρουν ανάλογα με τη φορά, την ταχύτητα και την τοποθέτηση που έχουν, έτσι ώστε το κάθε γκόλ να απαιτεί σωστές κινήσεις και να προσφέρει τη μέγιστη ικανοποίηση στους gamers. Τα νέα physics της μπάλας εγγυώνται πως η στρογγυλή θεά θα συμπεριφέρεται όπως και στην πραγματικότητα, προσφέροντας μεγαλύτερο ρεαλισμό και ακρίβεια.

Το αμυντικό παιχνίδι επίσης αναβαθμίζεται, με βελτιωμένη AI συμπαικτών που θα είναι πιο ενεργοί και έξυπνοι, ενώ με το "Protect the Ball" οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να προστατεύουν τη μπάλα, να τοποθετούν έξυπνα το σώμα τους εκμεταλλευόμενοι σωστά τον όγκο του εκάστοτε ποδοσφαιριστή. Τέλος, το Global Scouting Network αναβαθμίζει το Career mode, δίνοντας στους παίκτες τη δυνατότητα να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται αποτελεσματικά το ρόστερ τους, μέσα απο το σύστημα πληροφοριών. Παρακάτω θα δείτε την συνέντευξη των developers της EA Mπορειτε να τσεκάρετε πρώτες εικόνες εδώ και πείτε μας πώς σας φαίνεται το παιχνίδι!