ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ AC4:BLACK FLAG


Θα κυκλοφορήσει και στις next-gen κονσόλες.
Η Ubisoft αναμένεται αυτή την Δευτέρα να ανακοινώσει και επίσημα το Assassin's Creed 4 μέσω αυτού του site. Για κακή της τύχη (ή μήπως...εσκεμμένα;) η σελίδα πριν από μερικές ώρες εμφάνιζε ως ημερομηνία κυκλοφορίας την 29η Οκτωβρίου, ενώ διευκρίνιζε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και στις next-gen κονσόλες (σ.σ. το PlayStation 4 και το νέο Xbox).
Στη σελίδα υπήρχε μέχρι και το επίσημο τρέιλερ, το οποίο ωστόσο κατέβηκε αμέσως, κι όσοι από εσάς πρόλαβαν..το είδαν. Άραγε αληθεύουν οι παραπάνω πληροφορίες; Όπως σας είχαμε ενημερώσει στο άρθρο με το εξώφυλλο του Assassin's Creed 4, το μόνο σίγουρο είναι ότι το σενάριο θα διεξάγεται το 1715. Ο πειρατής θα ονομάζεται...Edward Kenway και θα είναι πατέρας του Haytham και παππούς του Connor Kenway από το Assassin's Creed 3! H έκδοση του PS3 θα περιλαμβάνει μία επιπλέον ώρα παιχνιδιού, κάτι που είχαμε δει άλλωστε στα Assassin's Creed 3 και Brotherhood.
Το Assassin's Creed IV: Black Flag αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PS3, Xbox 360 και Wii U, ενώ αν αληθεύει η "διαρροή" της Ubisoft θα το δούμε στις 29 Οκτωβρίου, καθώς επίσης και στο PlayStation 4 και το νέο Xbox, όταν φυσικά κυκλοφορήσουν με το καλό στην αγορά.
Η επίσημη ανακοίνωση της Ubisoft που θα ξεκαθαρίσει τελείως την κατάσταση, αναμένεται αυτή την Δευτέρα 4 Μαρτίου στις 19:00. Δείτε την live από τo link της Ubisoft που προαναφέραμε και μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld για να μάθετε τα νεότερα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου