CALL OF DUTY: GHOSTS


Το νέο FPS της Activision ή απλά φήμες;
Ένας απ' τους διασημότερους gamers του YouTube, ο Drift0r (διαθέτει περί τους 300.000 εγγεγραμμένους χρήστες), ανήρτησε πριν από λίγες ώρες ένα βίντεο στο οποίο αναφέρει ότι έχει αποκλειστικές πληροφορίες μέσα από την Activision για το επόμενο Call of Duty.
Σύμφωνα λοιπόν με την ("έγκυρη" όπως αναφέρει) πηγή του, το νέο sequel του δημοφιλούς FPS θα ονομάζεται "Call of Duty: Ghosts" (και όχι Call of Duty: Modern Warfare 4) και το σενάριό του θα διεξάγεται στο σήμερα, καθώς οι στρατιώτες θα χρησιμοποιούν όπλα της τρέχουσας τεχνολογίας. Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου CoD είναι το "Dynamic Loading" καθώς θα μπορείτε να κρεμιέστε από ελικόπτερα ή να εισβάλλετε (breach) σε κτίρια τη στιγμή που φορτώνει μια αποστολή. Θα υπάρχει ακόμη δυνατότητα για slide ενώ πυροβολείτε, καθώς και να γέρνετε σε γωνίες τοίχων κοιτώντας διακριτικά τι υπάρχει από την άλλη πλευρά.
Δύο ακόμη πληροφορίες γνωστοποιήθηκαν. Ότι τα περιβάλλοντα θα καταστρέφονται πλήρως κι ότι το Spec Ops mode θα αντικατασταθεί με κάτι το διαφορετικό. Το ερώτημα φυσικά είναι αν όλα αυτά αληθεύουν ή αν πρόκειται απλά για φήμες. Η Activision αναμένεται να ανακοινώσει περισσότερα μέσα στο Μάιο, σύμφωνα πάντα με τον Drift0r. Τότε λοιπόν θα μάθουμε αν μπορούμε να τον εμπιστευόμαστε ως..."έγκυρη" πηγή! Σημείωση: Το βίντεο φυσικά και δεν απεικονίζει το νέο Call of Duty, απλά χρησιμοποιήθηκε για να ενημερωθούμε σχετικά με τις φήμες αυτές.
Το βέβαιο είναι ότι λόγω της τελευταίας κυκλοφορίας του Call of Duty: Black Ops II τον Νοέμβριο, το επόμενο CoD δεν θα αφορά τον κόσμο του Black Ops κι αυτό διότι η Activision πραγματοποιεί εναλλάξ κυκλοφορίες. Με αυτή τη μέθοδο προσπαθεί να μη μας κουράσει και φυσικά οι προγραμματιστικές εταιρείες να έχουν δύο χρόνια μπροστά τους μέχρι την ανάπτυξη της επόμενης έκδοσης.

                                            


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου