REMAKES: DUCK TALES AND DUNGEONS & DRAGONS


Η Capcom ετοιμάζει remakes από δύο σημαντικές σειρές.

Στα πλαίσια των εκατοντάδων remakes που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, η Capcom ανακοίνωσε ότι θα επαναφέρει το DuckTales (πρόκειται για την έκδοση του NES κι όχι για αυτή των PC/Amiga) καθώς και δύο D&D. Ο λόγος για τα Dungeons & Dragons: Tower of Doom και Dungeons & Dragons: Shadow over Mystara.
Για όσους δεν τα πρόλαβαν, καταρχήν θα σας πούμε απλά ότι το DuckTales ήταν ένα από τα δημοφιλέστερα platform της εποχής του. Σε αυτό πρωταγωνιστούσε όλη η παρέα της λιμνούπολης (Ντόναλντ, Σκρουτζ, Χιούη, Λιούη, Ντούη ή ο τρελός Launchpad McQuack που πιλοτάριζε αεροπλάνο). Στόχος του Σκρουτζ ήταν να ανακαλύψει πρώτος τους θησαυρούς του κόσμου, αξιοποιώντας φυσικά τη βοήθεια συγγενών και φίλων. Για λογαριασμό της Capcom, στον τομέα του voice acting θα δουλέψουν ξανά θρυλικοί voice actors που δάνεισαν τη φωνή τους στην οικογένεια Ντακ. Όλα αυτά θα συνοδευτούν απ' το ανάλογο μυθικό soundtrack της Disney, ενώ αναμένονται κι ορισμένα levels-έκπληξη ειδικά για τη σύγχρονη αυτή έκδοση.
Η προγραμματιστική εταιρεία που αναλάβει το DuckTales Remastered είναι η WayForward. Το αναμένουμε μέσα στο καλοκαίρι για PC, PS3, Xbox 360 και Wii U. Η διανομή του ίσως γίνει μόνο ψηφιακά, καθώς η Capcom αναφέρει ότι στη κονσόλα της Microsoft θα είναι διαθέσιμο μέσω του Xbox Live Arcade.
Νέα D&D

Παράλληλα, η Capcom ετοιμάζει remakes για τα Dungeons & Dragons: Tower of Doom και το sequel του, Dungeons & Dragons: Shadow over Mystara. Αμφότερα αναπτύσσονται από την Iron Galaxy και αναμένεται να έχουν σύγχρονα HD γραφικά καθώς κι ορισμένες μικροαλλαγές.
Στα του gameplay, έως και τέσσερις παίκτες θα επιλέγετε τον χαρακτήρα σας και την class του, δίνοντας μυθικές μάχες με τα τέρατα απ' τον κόσμο του D&D. Στα remakes αυτά θα υπάρχει το κλασικό arcade mode (αυτή τη φορά με εναλλακτικές διαδρομές και φινάλε) καθώς και το House Rules, στο οποίο θα μπορείτε να αλλάξετε τους κανόνες και να φέρετε το mode στα μέτρα σας. Ένα ακόμη νέο χαρακτηριστικό θα είναι το "Character Visualizer" σύμφωνα με το οποίο θα έχετε την ευχέρεια να δείτε ποιους χαρακτήρες επιλέγουν οι φίλοι σας κι έτσι να προτιμήσετε διαφορετικό ήρωα που θα βοηθήσει στο να δημιουργηθεί ένα ισορροπημένο party με classes κάθε είδους. Τέλος, θα συναντήσετε ειδικά challenges που θα σας δίνουν συγκεκριμένα quests, με τις ανταμοιβές να είναι φυσικά xp και coins τα οποία θα ξοδεύονται για την αγορά αντικειμένων. Όσοι έχετε Wii U θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την οθόνη του GamePad σας για να επιλέξετε ποια αντικείμενα και spells θα χρησιμοποιήσετε κάθε φορά στη μάχη.
Τα Dungeons & Dragons: Tower of Doom και Dungeons & Dragons: Shadow over Mystara θα μας έρθουν τον Ιούνιο για PC, PS3, Xbox 360 και Wii U. Θα διατεθούν επίσης online (στο Xbox 360 μέσω του Xbox Live Arcade) και η τιμή τους θα είναι 15 ευρώ ή 1.200 Microsoft Points.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου