GAME PACK Η CAPCOM

Τα Ghosts ‘n Goblins, Gun.Smoke και Section Z  οι νέες προσθήκες.

Μήπως τώρα τελευταία σκέφτεστε πολύ τα 80's; Μήπως η αγαπημένη σας ταινία είναι το "Επιστροφή στο Μέλλον" ή ακόμα καλύτερα όταν κλείνετε τα μάτια σας το βράδυ, ονειρεύεστε πως είστε ο Marty McFly (Michael J. Fox); Μήπως, παρά την πρόοδο της τεχνολογίας και της εξέλιξης της οικιακής ψυχαγωγίας σας λείπουν τα arcade machines; Για όλους αυτούς και άλλους τόσους λόγους, η ιαπωνική εταιρία Capcom δείχνει ότι σκέφτεται και αυτό το κοινό των gamers, με το Capcom Arcade Cabinet για PS3 και Xbox 360.
Από τις 6 Μαρτίου είναι διαθέσιμο το νέο add-on στα αντίστοιχα online stores. Το Game Pack#1 το οποίο περιλαμβάνει τα θρυλικά Ghosts ‘n Goblins, Gun.Smoke και Section Z του 1985. Η τιμή του είναι στα €9.99.
Ο Sir Arthur, πρωταγωνιστής του Ghosts ‘n Goblins, είναι ο γενναίος ιππότης που προσπαθεί να ελευθερώσει την πριγκίπισσα αντιμετωπίζοντας ένα στρατό από τέρατα του Άρχοντα της Κόλασης. Στο Gun.Smoke, ο Billy Bob, ένας κυνηγός επικηρυγμένων, ταξιδεύει στην άγρια δύση για να αποδώσει δικαιοσύνη απέναντι στους πιο σκληρούς εγκληματίες . Τέλος, στο Section Z, μια εξωγήινη αυτοκρατορία με το όνομα "Balangool" απειλεί την γη στο Section Z. Ένας φτωχός και μόνος... αστροναύτης πρέπει να προστατεύσει τη γη από την επερχόμενη εισβολή, οπότε εισβάλει σε ένα μυστικό διαστημικό σταθμό, την βάση των Balangool.
Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε πως τα Avengers και 1943: The Battle of Midway, που ήταν διαθέσιμα στο 1987 Game Pack της Capcom, θα πωλούνται από τις 6 Μαρτίου ξεχωριστά στην τιμή των €3.99 το καθένα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου