ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ BATTLEFIELD 4

Κυκλοφορία το φετινό φθινόπωρο, χρήση της Frostbite 3

Οι Εlectronic Arts και DICE ανακοίνωσαν και επίσημα το Battlefield 4. Το επερχόμενο shooter θα χρησιμοποιεί την Frostbite 3, η οποία βρίσκεται υπό ανάπτυξη από το 2011 και προσφέρει "εκατοντάδες διαφορετικές βελτιώσεις". Η νέα μηχανή γραφικών αποτελεί την "εξέλιξη" της υπάρχουσας Frostbite 2 και είναι σχεδιασμένη για να εκμεταλλεύεται "πλήρως" τις κονσόλες αυτής της γενιάς, καθώς και να επωφελείται από τις multi-core πλατφόρμες.
Όσον αφορά το Battlefield 4, θα πρόκειται για ένα πιο "ανθρώπινο, δραματικό και πιστευτό" παιχνίδι δράσης, ενώ, μεταξύ άλλων, θα διαθέτει καταστρέψιμα περιβάλλοντα, ένα καλύτερο σύστημα φωτισμού, νέα animations και ένα ολοκαίνουργιο σύστημα καιρού. Τα multiplayer στοιχεία του τίτλου θα είναι ενσωματωμένα στο single-player campaign, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα μπορούμε να κατευθύνουμε τους συντρόφους μας, να παίξουμε σε "τεράστια" περιβάλλοντα και να χρησιμοποιήσουμε οχήματα σε όλο το campaign. Επίσης, το single-player mode θα παρακολουθεί την πρόοδό μας, όπως συμβαίνει και στο multiplayer.
Το Battlefield 4 θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο για τα Xbox 360, PlayStation 3 και PC, αλλά το αν θα έρθει και στις κονσόλες επόμενης γενιάς, δεν έγινε γνωστό. Επιβεβαιώθηκε, πάντως, πως ο τίτλος δεν θα κάνει την εμφάνισή του στο Wii U.


Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer της ανακοίνωσης του παιχνιδιού, καθώς και ένα 17λεπτο gameplay video.