GOW ΣΤΟ PS4


Θα υλοποιηθεί μελλοντικά σύμφωνα με την Sony.
Σε συνέντευξη που έδωσε στο Eurogamer, ο Mark Simon, επικεφαλής σχεδιασμού της Sony Santa Monica που αναπτύσσει την σειρά God of War, δήλωσε ότι η ομάδα του θα ξεκινήσει το development του νέου God of War για το PlayStation 4.
Ο Simon θεωρεί ότι η ομάδα του είναι "πολύ καλή στη δουλειά της" κι ότι θα χρειαστεί "αρκετό χρόνο" μπροστά της. Δήλωσε μάλιστα ότι το PlayStation 4 έχει "16 φορές την μνήμη του PlayStation 3 κι αυτό απελευθερώνει σε μεγάλο βαθμό τα γραφικά της κονσόλας". Απ' την άλλη, παραδέχθηκε ότι με το hardware του PS3 θα μπορούσε σε 2-3 χρόνια να δημιουργήσει κάτι ακόμη καλύτερο, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο το μέγιστο των δυνατοτήτων της τρέχουσας κονσόλας της Sony.
Ο Mark Simon παραδέχθηκε όμως ότι η ομάδα του "δεν έχει αγγίξει καν το PlayStation 4 και δεν επικεντρώνεται σε αυτό. Επικεντρωνόμαστε στην κυκλοφορία του God of War: Ascension σε μία εβδομάδα. Θα είμαστε στα forums του παιχνιδιού και θα μιλάμε με τους παίκτες μας για όσα πράγματα αφορούν το multiplayer mode, προσπαθώντας να ανταπεξέλθουμε το συντομότερο δυνατό" όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι η μισή του ομάδα θα επικεντρωθεί σε όσα ζητούν οι παίκτες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου