ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΓΕΥΣΗ ΣΕ MGR:REVENGEANCE

O Raiden και οι γάτες του!

Κατά καιρούς σε διάφορα video games ή σε ταινίες έχουμε συναντήσει τα λεγόμενα easter eggs. Φυσικά δεν αναφερόμαστε στα πασχαλιάτικα αυγά, αλλά στα διάφορα αντικείμενα ή μηνύματα που μπορεί να συναντήσουμε καθώς παίζουμε ένα video game, τα οποία παραπέμπουν σε παλαιότερα παιχνίδια μιας σειράς, σε κάποιον developer κ.ο.κ. Κατά κανόνα τα easter eggs έχουν έντονο κωμικό χαρακτήρα, κάτι που μπορούμε να το διαπιστώσουμε και στην πρόσφατη δημιουργία της Platinum Games το Metal Gear: Rising Revengeance. Στην πρώτη αποστολή που αναλαμβάνετε ως cyborg στην Abkhazia υπάρχει μια λευκή γάτα στην παραλία, η οποία αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από εννιάψυχη όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Εν τω μεταξύ, την προηγούμενη εβδομάδα η Platinum Games έδωσε στην δημοσιότητα ένα τρέιλερ  που προέρχεται από το πρώτα στάδια ανάπτυξης του παιχνιδιού όπου βλέπουμε τον Raiden να "μονομαχεί" με δεκάδες γάτες, των οποίων τα ακροβατικά θα τα ζήλευε ακόμη και ο περίφημος ninja Hattori Hanzo.
Πέρα από τα παραπάνω easter eggs στο Revengeance υπάρχουν αρκετά ακόμα όπως τα πορτραίτα των ημίγυμνων γυναικών που παραπέμπουν στα αντίστοιχα που υπήρχαν στα ντουλαπάκια των στρατιωτών στις αποστολές πάνω στο τάνκερ στο Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty. Εσείς έχετε ανακαλύψει κάποιο άλλο easter egg στη νέα περιπέτεια του Raiden;


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου