ASSASSIN'S CREED III:REVIEW


Όλοι ξέρετε το παιχνίδι Assassin's creed, όλοι έχετε παίξει με τον Ezio και τον Altair.Το νέο Assassin's creed είναι εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενα της σειράς με καινούρια  μηχανή γραφικών (Anvile Next) , με μία καινούρια ιστορία, με έναν καινούριο χαρακτήρα (Assassin) με την ονομασία Connor ή στο Mohawk Ratohnhake:ton , με καινούριο Combat System (πολύ πιο ωραίο από το προηγούμενο Combat System), και μια καινούρια χρονολογία.Λοιπόν ας ξεκινήσουμε.

To παιχνίδι διαδραματίζεται στην Αμερικάνικη Επανάσταση και η πόλης στης οποίες θα ταξιδέψουμε είναι η Βοστόνη και η Νέα Υόρκη. Αλλά δεν θα ταξιδέψουμε μόνο εκεί να ταξιδέψουμε και στο Frontier όπου εκεί γεννήθηκε (Mohawk Valley) ο Connor.Μετά το κάψιμο του χωριού του Connor από του 5 ανθρώπους (Templar) από τους οποίους θέλει να πάρει και εκδίκηση.Προπονείται από έναν πρώην Assassin τον Achilles Davenport.Ο κύριος στόχoς του είναι ο Charles lee.Στην πορεία συναντάμε πολλούς ιστορικούς ήρωες όπως ο Ben Franklin, George Washington κ.τ.λ.Η Επανάσταση είναι και στην θάλασσα με Epic Naval battles.


Ο Connor είναι από πατέρα Άγγλο και από μητέρα από το Mohawk η γλώσσες που ξέρει ο Connor είναι τα Αγγλικα και τα Mohawk.Ο Connor στην προσπάθεια του να κερδίσει την ελευθερία θα συναντήσει περιπέτεια η οποία αυξάνετε στο Full.Tα γραφικά του παιχνιδιού είναι τέλεια πολύ πιο οραία από τα προηγούμενα AC τα δέντρα και τα σπίτια ακόμη και οι άνθρωποι να φαίνονται αληθινοί.Η μηχανή γραφικών Anvile Next μπορεί να σηκώσει έως και 2.000 soldiers.Έχει και την δυνατότητα να αλλάζει της σεζόν (π.χ από χειμώνα σε καλοκαίρι ή όταν έχει ήλιο να αλλάξει και να βρέχει).Το παιχνίδι έχει Bugs και Glitchs αλλά αυτό δεν σημαίνει  ότι καταστρέφει το παιχνίδι με ένα Patch φτιάχνονται όλα.

Το Multiplayer γενικά  έχει αλλάξει πολύ από τα προηγούμενα. Έχει αλλάξει τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 3 Abillitys, λίγο καλύτερο Combat System, και το Blend.

                   BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 10/10


  • Eίδος : Action-Adventure
  • Format : PC,PS3,XBOX360, WII U
  • PEGI: 18+
  • Ανάπτυξη : Ubisoft Montreal
  • Eκδότης: Ubisoft
  • Παίκτες: 1(Co-op 1-4 )(1-8 Online)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου