ΟΧΙ ΓΙΑ PC ΤΟ HALO 4


Μια...αναμενόμενη ανακοίνωση που θα στεναχωρήσει τους PC gamers.
"Το Halo 4 δεν θα γίνει διαθέσιμο για PC" ξεκαθάρισε η Microsoft σε δηλώσεις της στα πλαίσια της έκθεσης Penny Arcade. Πρόσθεσε επίσης ότι αν και η εταιρία αναζητά συνεχώς νέους τρόπους για να ενισχύσει τη δημοτικότητα της σειράς, το να φέρει το νέο FPS της 343 Industries στους υπολογιστές δεν βρίσκεται στα άμεσα πλάνα της.
Συγκεκριμένα δήλωσε πως “Το Halo 4 έχει σχεδιαστεί ειδικά για το Xbox 360 και ενώ ερευνούμε πάντα νέους τρόπους για να επεκτείνουμε το franchise ώστε να μοιράσουμε την εμπειρία του Halo σε ακόμη περισσότερους παίκτες, επί του παρόντος δεν υπάρχουν κάποια σχέδια για κάποιο μελλοντικό port για PC”.
Στο παρελθόν η Microsoft είχε μεταφέρει το Halo: Combat Evolved και το Halo 2 στα PC αλλά όλα τα υπόλοιπα μέρη της σειράς είχαν κυκλοφορήσει αποκλειστικά και μόνο για τις κονσόλες. Με την 343 Industries ένα μικρό μερίδιο οπαδών μπορεί να πίστευε ότι θα δει τον Master Chief και στα PC, τα οποία είχε αμελήσει η Bungie. Τώρα όμως επιβεβαιώνεται από την ίδια την Microsoft ότι η κονσόλα της αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα.
Το Halo 4 κυκλοφόρησε χθες σε Ευρώπη και Αμερική αποκλειστικά για το Xbox 360. Το παιχνίδι είναι μια άμεση συνέχεια του Halo 3, το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 2007 και είναι η πρώτη φορά που δεν έχει βάλει καθόλου το χεράκι της η Bungie Studios, καθώς το development έχει αναλάβει η 343 Industries. Πρόκειται για το πρώτο μέρος της Reclaimer τριλογίας η οποία θα απαρτίζεται από τα Halo 5 και Halo 6. Pc gamers δυσαρεστημένοι;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου