EPIC MICKEY 2 THE POWER OF TWO:REVIEW

Όλοι έχετε δει το Cartoon με τον Mickey το έχουν λατρέψει χιλιάδες παιδιά.Το παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό από το Cartoon.Λοιπόν ας ξεκινήσουμε.

Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα μερικό καιρό μετά το original Εpic Mickey παιχνίδι. Ο Mad Doctor, τον οποίο ο Mickey νίκησε στο πρώτο παιχνίδι, μυστηριωδώς επιστρέφει στην Wasteland, παρά το γεγονός πώς ανατινάχτηκε στο πρώτο παιχνίδι. Ισχυρίζεται πως συνειδητοποίησε τα λάθη του παρελθόντος και προσφέρεται να δουλέψει μαζί με τον Oswald τον Lucky Rabbit και τους άλλους κατοίκους της Wasteland ώστε να αποκαταστήσουν την ζημιά που προκλήθηκε από τους σεισμούς, ώστε να επανορθώσει.
Στο παιχνίδι έχουμε δύο χαρακτήρες τον Mickey και τον Oswald.Τον Oswald τον είχαμε συναντήσει και στο πρώτο παιχνίδι της σειράς τώρα θα μπορούμε να τον ελέγξουμε.Ο Mickey στην προσπάθεια του να σταματήσει τα σχέδια του Mad Doctor θα συναντήσει περιπέτεια μπροστά του.Με το όπλο του Mickey να είναι ένα πινέλο το οποίο πετάει χρώμα και εξαφανίζει και εμφανίζει πράγματα ακόμα και τους εχθρούς (Το μπλε χρώμα τους εμφανίζει και το Κίτρινο τους εξαφανίζει).Το όπλο του Oswald είναι κάτι σαν κοντρόλ το οποίο έχει ρεύμα και με αυτό το όπλο μπορούμε να σκοτώσουμε τους εχθρούς ενώ μπορούμε να ενεργοποιήσουμε  κάποια μηχανήματα τα οποία δεν έχουν ρεύμα και με αυτά τα μηχανήματα θα ανοίγουμε πύλες ή πόρτες.
Μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν μυστικά τείχη με το όπλο του Mickey θα μπορείτε να εξαφανίσετε αυτά τα τείχη και θα βρείτε κάποια σεντούκια.

Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι πολύ βελτιωμένα από το προηγούμενο παιχνίδι της σειράς και έχουν πιο πολύ λεπτομέρεια.

Το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο για τα παιδιά του δημοτικού γιαυτό μπαμπάδες ή μαμάδες είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι για τα παιδιά σας με περιπέτεια στο Full.


                      ΒΑΘΜΟΛΟΓIΑ: 5/10


  • Πλατφόρμα: PC, XBOX360, PS3, Mac OS X, Wii, Wii U
  • PEGI: 7+
  • Έκδοση: Disney Interactive Studios
  • Ανάπτυξη: Junction Point Studios
  • Είδος: Platformer, action-adventure
  • Παίκτες: Single-player, multiplayer
  • Επίσημο Site: http://disney.go.com…ey_epic_mickey2
  • Ημερομηνία Kυκλοφορίας: 18 Noεμβρίου 2012










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου