ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ASSASSINS CREED


Όλα τα games σε μία συλλογή και σε τιμή ευκαιρίας!

Η Ubisoft θα κυκλοφορήσει όλη τη σειρά Assassin's Creed σε μία συλλογή με την ονομασία Assassin's Creed Anthology, σύμφωνα με καταχώρηση του γαλλικού Amazon.
Πιο αναλυτικά, το Assassin's Creed Anthology θα περιλαμβάνει τα παρακάτω games μαζί με τα DLC τους:Assassin's Creed
Assassin's Creed 2 μαζί με τα DLC Sequence 12: Battle of Forlì DLC και Sequence 13: Bonfire of the Vanities
Assassin's Creed: Brotherhood - The Da Vinci Edition, δύο επιπλέον αποστολές, ένα χάρτη, 6 χαρακτήρες και 2 νέα modes
Assassin's Creed: Revelations - The Ottoman Edition με το add-on του, 3 skins, capacity upgrades και την αποστολή Vlad the Impaler, καθώς και 6 χάρτες, 7 χαρακτήρες και customizations για το multiplayer
Assassin's Creed 3 μαζί με το Season Pass για να αποκτήσετε όλα τα νέα DLC, το πρώτο από τα οποία θα μας έρθει στα μέσα Δεκέμβρη
Η γαλλική εταιρεία επιβεβαίωσε την είδηση, ωστόσο δεν έχει ακόμη ανακοινώσει την τιμή του πακέτου, την ημερομηνία κυκλοφορίας του και τις πλατφόρμες (που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι PS3, Xbox 360 και κατά ένα μεγάλο ποσοστό PC).
Η Ubisoft μας ενημέρωσε ότι το Assassin's Creed Anthology θα κυκλοφορήσει στις 30 Νοεμβρίου για PS3 και Xbox 360. Για PC δεν υπάρχει ακόμη κάποια ένδειξη.
Σύμφωνα με το Amazon η συλλογή θα κοστίζει 150 ευρώ. Σκεφτείτε βέβαια ότι θα περιλαμβάνει και το Assassin's Creed III που κυκλοφόρησε πρόσφατα, επομένως για κάποιον αρχάριο του είδους ίσως η τιμή να αποδεχθεί συμφέρουσα.
Παρακάτω δείτε 3 wallpapers:



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου